Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dezodorans s ružičastom vrpcom: S.Fresh Pretty in Pink

s-fresh-pretty-in-pink

S.Fresh je ovu jesen obojio u ružičasto i predstavio novu kolekciju Pretty in Pink. Uz novitete za njegu lica i tijela koje potpisuje Lana Biondić, a koji upotpunjuju potrebe suvremene žene u svakodnevnoj njezi, nalazi se i nova deo-krema Pure&Cool osvježavajućeg mirisa grejpa i eukaliptusa.

Osmišljena kako bi pružila pouzdanu, mirisnu zaštitu, nova Pure&Cool deo-krema ne sadrži štetne sastojke koji nepovoljno utječu na ženino zdravlje.

Kako bi dodatno osvijestile žene o prednostima prirodne njege te pravovremenoj prevenciji raka dojke, od svakog prodanog novog Pure&Cool dezodoransa s ružičastom vrpcom, 3 kune će biti doniranje neprofitnoj organizaciji Europa Donna, koja pomaže ženama oboljelim od raka.

s-fresh-pretty-in-pink

Novi S.Fresh Pure&Cool dezodorans ne sadrži aluminij, parabene i alkohol, neutralizira bakterije koje izazivaju neugodan miris te čuva svježinu između 12 i 24 sata. Ima miris eukaliptusa i grejpa u provjerenoj formuli koja na prirodan način dugotrajno štiti od neugodnih mirisa.

'Suradnja s dr. Vesnom Ramljak i voditeljicom aktivnosti Nives Morić iz Europa Donna dogodila se kao prirodan tijek sličnih razmišljanja. Ideja o konkretnijoj suradnji rodila se na jednoj ugodnoj i kreativnoj kavi. Mojoj partnerici Ivoni Pavković i meni težnja prema potpori raznim neprofitabilnim udrugama koje za cilj imaju pomoć ženama bila je misao vodilja već od prvoga dana pokretanja S.fresha kozmetike, jedino što smo morale pričekati da kao start-up tvrtka stasamo kako bi mogle i financijski konkretno pomoći. Sretne smo i ponosne da smo to već uspjele nakon svega četri sezone rada',  izjavila je Lana Biondić.

Zašto su odabrale dezodorans kao proizvod za kampanju, Lana Biondić kaže: 'Zato što je standardni dezodorans najriskantniji proizvod za naše zdravlje, a u svakodnevnoj je uporabi. Bila sam u šoku dodatno se obrazujući da su sastojci standardnog dezodoransa koji možete naći u prodaji nerijetko kancerogeni, a da smo u te činjenice još uvijek nedovoljno upućene. Tom saznanju trebamo posebno dati pozornost jer i naša djeca ulazeći u pubertet počinju svakodnevno koristiti dezodorans.

Cijena Pure&Cool dezodoransa je 34,90 kn, a dostupan je u Farmacia ljekarnama i u sfresh.hr web trgovini.

Tags: dezodorans, s.fresh

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dezodorans s ružičastom vrpcom: S.Fresh Pretty in Pink