Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dobar početak njege: Clean Start

clean-start-kolekcija-dermalogica

Na naše je tržištu poznati američki brend Dermalogica lansirao liniju kozmetike Clean Start koja je namijenjena adolescentima. Temeljna ideja je stvaranje navike za brigu o zdravlju kože već od ranih dana mladosti kao zalog za budućnost.

Iako na tržištu postoji velika količina sredstava za njegu adolescentske kože, obično se radi o kozmetici koja koristi jeftine sastojke i velike količine alkohola što dugoročno uništava zaštitni lipidni sloj kože, a sadrže i umjetne mirise i boje.

Na ideju o stvaranju ovakve linije došla je sama osnivačica Dermalogice Jane Wurwand kada je htjela osigurati najbolju moguću njegu kože lica za svoju kćer adolescenticu. Na osmišljavanju imena i izgleda te analizi djelovanja proizvoda sudjelovalo je cijelo vijeće mladih ljudi. To je rezultiralo linijom Clean Start, koja se sastoji od 8 proizvoda veselog i  modernog dizajna. Ali to nije sve, u bočici se krije puno zdravih i svježih sastojaka koji blagotvorno djeluju na mladenačku kožu i ugodnog su mirisa. U proizvodima su izbjegnute umjetne boje i mirisi, mineralna ulja i denaturirani alkohol. Također je važno istaknuti činjenicu da proizvodi nisu testirani na životinjama.

clean-start-dermalogica

Linija Clean Start sastoji se od :

  • Wash off – pjenasti gel za čišćenje kože, 180 ml, cijena 128 kn
  • All over clear – osvježavajući sprej za hidrataciju i čišćenje, 120 ml, 111 kn
  • Ready, set, scrub – piling i maska za lice, 75 ml, 128 kn
  • Beadtime for Breakouts – gel za uklanjanje akni preko noći , 60 ml, 145 kn
  • Hit the spot – koncentrirani gel za uklanjaje akni, 10 ml, 145 kn
  • Welcome Matte SPF15 – lagana krema sa zaštitnim faktorom, mat efekta, 60 ml, 136 kn
  • Brighten Up SPF 15 – lagana krema sa zaštitnim faktorom, s blistavim efektom, 60 ml, 136 kn
  • Smart Mouth Lip Shine – sjajilo za njegu usnica, 10 ml, 102 kn.

Također se može kupiti mini set od 5 osnovnih proizvoda u manjim količinama, koji je  praktičan i za putovanje, po cijeni od 213 kn.

Cijela Clean Start linija dostupna je na prodajnim mjestima i salonima Dermacare ili u kozmetičkim salonima koji koriste Dermalogica kozmetiku te u njihovom web-shopu.

Tags: njega, akne

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dobar početak njege: Clean Start