Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Doktor u kući: Dr. Brandt kozmetika

dr-brandt-skincare

Dr. Brandt kozmetička je linija poznatog dermatologa slavnih dr. Frederica Brandta. U Americi je stekao slavu zahvaljujući svojim slavnim pacijentima čiji njegovan ten i produžena mladolikost doista ovise o njegovom umijeću.

Dvadeset godina praktičnog kliničkog iskustva pretvorio je u u iznimno popularnu liniju za njegu kože i postao ‘kućni doktor’ (Doctor House) za brojne probleme s kožom lica.

 

dr-brandt-skincare

Dr. Brandt skincare kolekcija sadrži visokoučinkovite proizvode za ciljane probleme kože, a njihovom primjenom koža je pomlađena i zdravija. Dr. Brandt kombinira visoko sofisticirane tehnologije i aktivne biljne sastojka, spajajući znanost i prirodu za postizanje rezultata u komforu vlastitog doma, a da se pri tom rezultati mogu mjeriti s ordinacijskim.  Naravno, Dr. Brandt proizvodi ne mogu zamijeniti ordinacijske i kliničke tretmane, ali svakako mogu pružiti efikasniju njegu i rezultate nego većina kozmetičkih salona. Svaki je proizvod kreiran za postizanje ljepše, mlađe i zdravije kože i ima zadatak da profesionalne rezultate postignete u sigurnosti i ugodi vlastitog doma.

dr-brandt-skincare

Svaki proizvod koji Dr. Brandt lansira ima garanciju kvalitete, odnos tvorca branda je personaliziran i dr. Frederic je potpisnik svake bočice koja izađe iz njegova laboratorija. Na svakom proizvodu je fotografija i potpis na proizvodu koji svjedoče njegov angažman. Dr. Brandt proizvodi spajaju aktivne sastojke biljaka i tehnološki naprednih patenata za njegu kože lica i usredotočuju se na rješavanje učestalih problema s tenom kao što su proširene pore, masna koža, bore...

dr-brandt-skincare

Dr. Brandt kozmetika podijeljena je na 5 funkcionalnih linija. Flaws No More intezivni su preparati s formulom od tri peptida koji smanjuju bore, Time Arrest je linija s platinstim nano česticama zadužena za učvršćivanje i zatezanje kože, Lineless minimizira bore i linije na licu, Hause Call su proizvodi koji oponašaju ordinacijske postupke za maksimalne rezultate u minimalnom vremenskom razdoblju te Pores No More namjenjeni rješavanju proširenih pora i viška masnoće.

Proizvodi Dr. Brandta na glasu su kao proizvodi s preporukom te su vjerojatna zamjena za određene kozmetološke tretmane, odnosno nadopuna istih. Inovativni su u smislu formula, a iznimno jednostavni u primjeni koja ne zahtjeva nikakvu dodatnu investiciju osim u sam proizvod. Dr. Brandt proizvodi nisu testirani na životinjama, ne koriste umjetne mirise i sva ambalaža je izrađena od recikliranih materijala.

Dr. Brandt linije možete kupiti ekskluzivno u bolje opskrbljenim ljekarnama te u Institut Parfumeur Flores, Ilica 21, Zagreb.

Ljekarne: Mandis-Pharm (Zgreb: Ede Murtića 6, Branimirova 65, Mesnička 4; Osijek: shopping centar Portanova); ljekarne Farmacia (Zagreb: Ilica 11, Jurišićeva 3, Arena Centar; Rijeka: ZTC Centar; Split: City Centar); Biljna ljekarna Natura, Green Gold Centar, Zagreb.

Tags: njega, brandt

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Doktor u kući: Dr. Brandt kozmetika