Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dragocjena ulja u Biobaza prirodnim sapunima

biobaza-sapun-cajevac-lavanda

Biobaza je svoju liniju proširila i sa dva blaga sapuna biljnog podrijetla – Biobaza Antiseptic i Hydratation – koji zahvaljujući formuli ekstrakata i eteričnih ulja, učinkovito uklanjaju sve nečistoće te pritom intenzivno njeguju i hrane kožu.

Antiseptic i Hydratation jedinstveni su sapuni na tržištu jer ne sadrže životinjske sastojke, bogati su eteričnim uljima, nisu testirani na životinjama te su pakirani u posebno osmišljene čašice koje čuvaju blagotvorna svojstva i esencije sapuna te omogućuju kupcu da bude prvi koji je ostvario kontakt s proizvodom.

Biobaza Antiseptic sapun, obogaćen eteričnim uljem australskog čajevca i smilja nježno uklanja nečistoće te pruža blago antiseptičko i antibakterijsko djelovanje. Smilje, poznato po svojim revitalizirajućim svojstvima, obnavlja i zaglađuje površinski sloj, ostavljajući kožu glatkom i mekom. Kremasta tekstura i sastav ovog sapuna preporučljivi su za brijanje bez iritacija.

Biobaza Hydratation sapun namijenjen je suhoj i osjetljivoj koži jer svojom bogatom formulom aktivnih sastojaka, maslinovim uljem i lavandom, čuva prirodnu vlažnost kože te je čini nježnom i ugodno mirisnom.

Biobaza prirodni sapuni ne sadrže umjetne boje, mirise, parabene, kao niti sastojke životinjskog podrijetla te stvaraju laganu, blagu pjenu koja ne isušuje kožu i ne ostavlja neugodan osjećaj zategnutosti.

Osmišljeno je i posebno pakiranje sapuna. Naime, Biobaza sapun se dobiva procesom hladne saponifikacije, izlijevanjem sapuna u čašice u kojima se on hladi i poprima kruto stanje. Prije upotrebe, čašica se lagano i jednostavno oguli te svaki kupac dobije čist i potpuno zaštićen sapun.

Stručnjaci iz BIOBAZE preporučuju sapune za svakodnevno pranje ruku, ali i lica i tijela, kao i za njegu osjetljive kože sklone iritacijama i pojavi prištića. Redovitom upotrebom Biobaza Antiseptic i Hydratation sapuna koža poprima blistav izgled, svilenkastu mekoću i gipkost. Ovi sapuni namijenjeni su svima koji si žele omogućiti intenzivnu njegu kvalitetnim, prirodnim sastojcima, poput eteričnih ulja te svojoj koži osigurati potrebnu hidrataciju ‐ svakog dana.

BIOBAZA prirodni sapuni dostupni su od početka lipnja u dm i Kozmo drogerijama po preporučenoj cijeni od 14,90 kuna.

Tags: prirodna, kozmetika, njega, hidratacija, biobaza

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dragocjena ulja u Biobaza prirodnim sapunima