Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dragulj kuće Elizabeth Arden

Legendarni klasik za njegu kože, Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant je pravi dragulj Elizabeth Ardena. Žene širom svijeta koriste ga kao najdragocjeniji proizvod za njegu kože, bezvremensko blago koje Vam pruža kraljevski tretman kojeg zaslužujute. Nedavno je izašla i u ograničenom izdanje Crowl Jewel u elegatnoj boudoir crvenoj kutijici sa svjetlucavavim crvenim ‘dragim kamenjem’.

 

Na tronu kolekcije u tamno crvenoj teglici i sjajnom pakiranju je Eight Hour Cream Skin Protectant, poznata ‘čudotvorna krema’ kreirana još 1930. koja štiti i umiruje kožu, Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 prezentiran u  srebrnoj tubi sa brojem 8 na vrhu čepa i Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment.

Eight Hour Cream Skin Protectant dobitnik je brojnih međunarodnih nagrada ljepote i na vrhu je liste gotovo svake urednice ljepote. Klasik za njegu kože umiruje, obnavlja te pomaže obnoviti suhu, oštećenu i ispucalu kožu. Umiruje i tretira grubu kožu, crvenilo, manje kožne ožiljke, ogrebotine. Ono što ju čini toliko učinkovitom je kombinacija petrolatuma, umirujućeg na koži beta hidroksida koji se prvi put tada koristio u kozmetičke svrhe i vitamin E. Maloprodajna cijena je 192 kune.

Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 je zaštitni stik za njegu usana, obogaćen omekšavajućim, zaštitnim filterom i vitaminom E. Maloprodajna cijena je 192 kune.

Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment je brzo upijajuća gel krema za ruke vlaži kožu do 8 sati. Umirujući, omekšavajući sastojci izglađuju i omekšavaju grubu, vremenu izloženu kožu. Znakovi suhoće i ispucalosti nestaju, a ruke izgledaju lijepo njegovane i mekane na dodir. Maloprodajna cijena je 122 kune.

Osam načina korištenja Eight Hour kreme možete pročitati u slijedećem članku --> link

Tags: arden, elizabeth, preparativa, kože, njega, izdanje, dragulj, izašla, pruža, crowl, ograničeno

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dragulj kuće Elizabeth Arden