Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dubinska hidratacija iz anđelike: L'Occitane njega lica Anđelika

loccitane-angelica

L’Occitane ove godine predstavlja tri novosti koje zajedno čine rutinu hidratacije, te u samo par minuta koži pružaju svježinu i ljepotu. Hidratantna maska, piling gel i maglica za lice nadopunjuju postojeću kolekciju za njegu lica Anđelika.

Anđelika je istinski jedinstvena i nevjerojatna biljka. U samo nekoliko dana može izrasti i do dva metra visine zahvaljujući svojoj iznimnoj sposobnosti crpljenja vode duboko iz zemlje. L’Occitane je otkrio i patentirao izvanrednu učinkovitost anđelike na hidrataciju i vitalnost kože.

Za dodatnu njegu je potrebno jako malo vremena, a rezultat je velika promjena za vašu kožu. Svaka žena kada se probudi želi u ogledalu vidjeti lijepu, svježu put zdravog sjaja. Upravo to pružaju njegujući proizvodi iz kolekcije Anđelika za dubisku hodrataciju koja je ključ lijepe, blistave kože. Sinergija anđelikinog organskog eteričnog ulja i anđelikine organske eterične vodice trenutno koži pruža dugotrajnu hidrataciju. Rezultat je čvršća koža te mladolika, blistava put.

loccitane-angelikina-hidratantna-maska-maglica-piling

ANĐELIKINA INSTANT HIDRATANTNA MASKA

Daje vidljive rezultate u samo 3 minute. Ovaj iznimno osvježavajući gel potpuno gasi žeđ dehidrirane kože u samo 3 minute. Koža trenutno nakon nanošenja počinje crpsti potrebnu vlagu, koja je čini opuštenom i zaglađenom tijekom cijelog dana, te joj pruža prekrasan zdravi sjaj. Maloprodajna cijena hidratantne maske je 207 kuna.

ANĐELIKIN HIDRATANTNI PILING GEL

Nježan piling osvježavajuće topljive teksture trenutno budi umornu i napetu kožu. Mekane prirodne

mikrokuglice nježno masiraju površinski sloj kože i potiču mikrocirkulaciju te sasvim nježno uklanjaju odumrle stanice kože i sve nečistoće. Rezultat je nevjerojatno svježa, čista i meka koža koja blista prirodnom ljepotom. Maloprodajna cijena piling gela je 165 kuna.

ANĐELIKINA HIDRATANTNA MAGLICA ZA LICE

Nježna maglica u trenu dubinski osvježava kožu i vraća joj mladolik sjaj. Odličan je i praktičan proizvod koji možete koristiti za osvježenje uvijek i svugdje. Odlična je za završno čišćenje kože, nakon upotrebe gela za čišćenje ili za fiksiranje šminke. Maloprodajna cijena maglice je 107 kuna.

Tags: anđelika, l'occitane, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dubinska hidratacija iz anđelike: L'Occitane njega lica Anđelika