Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dubinska hidratacija kože nakon ljeta s Bio-Oil

bio-oil

Bio-Oil je višenamjensko  suho ulje koje preporučuju farmaceuti diljem svijeta s učinkovitom formulacijom koja dubinski hidratizira kožu.

Ključ lijepe i zdrave kože zasigurno je dobra hidratacija. Za vrijeme ljeta, zbog brojnih vanjskih čimbenika, isušivanje i oštećenje kože je neizbježno. Sunce, vjetar, sol i klor, usprkos svakodnevnoj hidrataciji, negativno djeluju na našu kožu koja s vremenom postaje dehidrirana i bez sjaja. Bilo da je vaša koža masna ili suha, ona može biti dehidrirana, a važno je za napomenuti kako sa hidratacijom nikada ne možete pretjerati. Klasična hidratacija, u ljetnim mjesecima upravo zbog svih navedenih čimbenika, a koju ste do sada primjenjivali, jednostavno više nije toliko učinkovita jer koža traži više.

bio-oil

Bio-Oil ulje prirodno će nahraniti i najzahtjevniju kožu. Bilo da se radi o suhoj, normalnoj ili masnoj koži lica ulje će svakoj koži pružiti ono što joj je najpotrebnije, dubinski oporavak. Često osobe s masnom kožom rade grešku tretiranjem svoje kože agresivnim preparatima koji dodatnoj dehidriraju kožu. To je česta pojava u ljetnim mjesecima kada je koža masnija nego inače. Dok osobe sa suhom kožom mogu dodatno opteretiti kožu neprimjerenim i teškim kremama. Ono po čemu su ulja specifična i posebna je činjenica da prodiru dublje u kožu od klasičnih krema i gelova te samim time djeluju učinkovitije. Površina kože sadrži nevidljiv masni sloj koji djeluje kao barijera i zadržava vlagu unutar kože. Uslijed djelovanja negativnih čimbenika na kožu  ovaj sloj lipida često popušta i iz kože izlazi previše vlage.

bio-oil

Svakodnevno kupanje ili tuširanje mogu pogoršati stanje jer se zbog astrigentnog učinka vode i sapuna odstranjuje sloj lipida. Bio‑Oil spaja se s prirodnim masnim slojem kože i tako koži pomaže zadržati vlagu. Ono prodire u kožu i ne ostavlja mastan trag što ga čini idealnom podlogom za bilo kakav make up, ali i izvrsnim noćnim tretmanom. Pružit će vašoj koži obilje vlage i hidratacije, koža će postati blistavija i glađa, a osjećaj na licu bit će izrazito ugodan. Obzirom na prirodne sastojke mogu ga koristiti i najzahtjevnije kože, djeluje protuupalno, ujednačava ten kože odnosno pigmentaciju koja je nastala nakon izlaganja suncu. Ovo ulje je višenamjensko stoga ga uz njegu kože lica možete koristiti i na ostalim dijelovima svoga tijela.

Bio-Oil možete pronaći u ljekarnama po maloprodajnoj cijeni od 89,90 kn.

Tags: nakon, koje, koja, ljeta, kožu, ulje, svijeta, diljem, učinkovitom, dubinski, hidratizira, preporučuju, bio-oil, formulacijom, farmaceuti

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dubinska hidratacija kože nakon ljeta s Bio-Oil