Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dubinska hidratacija za mladenački izgled: Reviderm Hyaluron Hydro Balance HD

reviderm-hyaluron-hydro-balance

Hyaluron Hydro Balance HD je proizvod iz Reviderm Skintelligence linije koji pruža intenzivnu hidrataciju koži na svim razinama. Vraćanje hidratacije je važno nakon vrućih ljetnih dana i izlaganja sunčevim zrakama.

Reviderm Skintelligence linije namijenjene normalnoj i zreloj koži, a čini aktivnu njegu prilagođenu borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, a ujedno se bori i protiv uzroka procesa starenja.

Kako bi se obranila od sunca, vjetra i morske soli, koža tijekom vrućih ljetnih dana u površinski sloj šalje veće količine vode koja brzo isparava, dok dublji slojevi kože postaju dehidrirani. Nedostatak vlage u potkožju usporava međustaničnu izmjenu tvari i proizvodnju elastina i kolagena, vlakana o kojima ovisi čvrstoća i tonus kože. Koža bez vode postaje gruba, zadebljana i slabije podnosi štetne utjecaje. Istovremeno tijekom sunčanja UV zrake prodiru duboko u kožu te uzrokuju oštećenje elastičnih i kolagenih vlakana vezivnog tkiva, što rezultira stvaranjem dubokih bora i ubrzanim starenjem kože. Stoga je nakon sunčanja izrazito važno vratiti koži optimalnu vlažnost tretmanima dubinske hidratacije kako bi joj pomogli u obnovi.

Hyaluron Hydro Balance HD je koncentrat koji sadrži aktivne sastojke koji balansiraju količinu vlage u koži, te joj pomažu da dugoročno zadrži vodu u potkožju. Rezultat je vidljivo zaglađivanje bora nastalih uslijed dehidracije, a koža postaje intenzivno hidratizirana i vitalnija.

Koncentrat sadrži različite veličine molekula hijaluronske kiseline koje sinergijski djeluju s koži identičnim hidrokompleksom kako bi optimizirale sposobnost da zadrži vlagu za svježiji i mladenački izgled. Molekule hijaluronske kiselina imaju visoki kapacitet vezivanje vode čime se dugotrajno ublažavaju line i popunjavaju bore što ostavlja kožu vidljivo glađom. Istovremeno, aminokiseline razvijaju sposobnost kože kako bi optimalno zadržala vlagu u potkožju. Za potpuni efekt, Hyaluron Hydro Balance HD je potrebno ujutro i navečer nježno utapkati na područje lica, vrata i dekoltea prije uobičajene dnevne njege.

Preporučena maloprodajna cijena Reviderm Hyaluron Hydro Balance HD je 739 kuna (30 ml).

Tags: hidratacija, reviderm, hyaluron

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dubinska hidratacija za mladenački izgled: Reviderm Hyaluron Hydro Balance HD