Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dubinski očistite kožu: John Masters Organics maska od marokanske gline

john-masters-organics-marokanska-glina-maska

John Masters Organics maska za dubinsko čišćenje od marokanske gline je jedan od najobožavanijih proizvoda hollywoodskih diva.

Jennifer Lopez, Gweneth Paltrow, Jennifer Aniston, Heidi Klum, Miley Cyrus, Kate Moss,Tori Spelling, Pamela Anderson, Eva Longoria, Kate Middleton, Kate Hudson, Goldie Hawn i mnoge druge obožavaju ovu maske od gline koja u tren oka osvježava i zateže lice.

Maska sa glinom nije izmišljotina novoga doba. Postojanje ovog tretmana dokazano je i stručnim putem, arheolozi su u grobnicama širom Egipta pronašli zdjelice s mješavinom gline i limuna.

MASKA ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE OD MAROKANSKE GLINE izvrsna je kombinacija za masnu i mješovitu kožu. Kod mješovite kože nanesite je samo na masne zone. Glina se nanosi se u debljem sloju na vlažnu kožu, umasirava minutu-dvije te se ostavlja da se sasuši 20tak minuta. Nakon toga se ispire toplom vodom te možete nastaviti sa svojom rutinom njege.

Marokanska glina dubinski čisti kožu i vraća joj ravnotežu bez isušivanja. Copaiba balzam djeluje protuupalno dok suncokretovo ulje kožu štiti i njeguje sprječavajući gubitak vlage. JMO maska sa marokanskom glinom uklanja toksine nakupljene u koži, izvrsno tretira akne kod odraslih i tinejdžera, štiti kožu od oštećenja nastalih djelovanjem slobodnih radikala te uravnotežuje proizvodnju sebuma.

Cijena John Masters Organics maske za dubinsko čišćenje od marokanske gline je 274 kune (57ml).

Tags: čišćenje, maska, masters, organics, john

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dubinski očistite kožu: John Masters Organics maska od marokanske gline