Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Duge i guste trepavice nisu samo san: RevitaLash serum

revitalash

Priča o brendu RevitaLash je počela kad je liječnik dr. Brinkenhoff poželio svojoj ženi pokloniti poseban dar.

Žena dr. Brinkenhoffa se oporavljala od metastaziranog raka dojke i agresivnih kemoterapija koje su uništile njezine trepavice. Dr. Brinkenhoff i njegov tim razvili su novi proizvod koji omogućava obnavljanje trepavica i daje im ljepotu i gustoću. Nažalost, voljena supruga Gayle ljetos je preminula od raka dojke, a njena kćer Dariel Sidney nastavlja njenu borbu.

revitalash

Dariel je međunarodna potpredsjednica obiteljske kompanije Athena Cosmetics, proizvođača brenda RevitaLash, kojeg su razvili i osnovali njeni roditelji. Athena Cosmetics posvećuje vrijeme, energiju i resurse istraživanju i borbi protiv raka dojke kroz edukacijske programe i financijsku potporu, a zajednički cilj je pronalazak lijeka za ovu bolest koja je posljednjih desetljeća poprimila epidemijske razmjere.

revitalash

RevitaLash je proizvod koji je bio namijenjen samo jednoj ženi, a sada je dostupan svim ženama svijeta koje žele imati atraktivne, duge i guste trepavice. Napredna formula RevitaLash sadrži patentirani spoj dokazanih funkcionalnih kozmetičkih sastojaka koju su razvili pioniri Athene, u kombinaciji s infuzijom moćnih peptida i umirujućeg bilja, a konstruirana kako bi uljepšala i njegovala trepavice. Rezultati se vide u samo tri tjedna, a jedna bočica traje do 6 mjeseci. Dolazi u pakiranju od 2 ml (540 kn) te 3,5 ml (820 kn).

Osim seruma za obnovu trepavica u RevitaLash ponudi je i serum za obnovu obrva RevitaBrow (820 kn) te Hair advanced by RevitaLash (990 kn), formula za obnovu kosu, inače proizvod iznimno popularan među muškarcima.

RevitaLash proizvodi su dostupni u Bahlen Beauty studiju u Gundulićevoj 1, Zagreb te u njihovom web-shopu.

revitalash-serum

Tags: trepavice, revitalash, obrve

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Duge i guste trepavice nisu samo san: RevitaLash serum