Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dugotrajna hidratacija osjetljive kože: La Roche-Posay Hydreane njega

la-roche-posay-hydreane

La Roche Posay Hydreane je hidratantna njega koja vlaži kožu lica te joj vraća osjećaj ugode i mekoće. Svi su proizvodi iz linije Hydreane bogati selenom te svakodnevno vlaže i smanjuju osjetljivost kože.

Hidrolipidi  u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu te joj daju potrebnu vlagu i  postupno smanjuju njenu osjetljivost, uzrokujući pritom osjećaj ugode i mekoće.

Hydreane njega dostupna je u dvije teksture koje osiguravaju ugodnu upotrebu i osjećaj svježine na koži - Riche je bogata tekstura namijenjena suhoj i vrlo suhoj koži, a Legere je lagana namijenjena normalnoj i mješovitoj koži. Proizvod je namijenjen i najosjetljivijoj koži te ne sadrži paraben.

la-roche-posay-hydreane

Hydreane Legere i Riche hidratantna njega za osjetljivu kožu pruža dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osjetljivosti kože. Sadrže hidrolipide, prijenosnike vode nove generacije, koji djeluju poput vanjskog zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom s umirujućim djelovanjem. Hydreane je također i odličan izbor noćne hidratantne njege.

la-roche-posay-hydreane

Klinička istraživanja dokazala su da Hydreane njega smanjuje osjetljivost kože za 73% u 4 tjedna. Nakon 4 tjedna svi znakovi osjetljive kože kao što su zatezanje, crvenilo, škakljanje, peckanje i svrbež su smanjeni.

Neobavezujuća preporučena cijena Hydreane Legere i Riche njege je 99 kuna.

Tags: hydreane

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dugotrajna hidratacija osjetljive kože: La Roche-Posay Hydreane njega