Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dva koraka do prekrasne kože: Dr.Brandt Laser-A-Peel

dr-brand-laser-a-peel

Kultni piling Laser-A-Peel Dr. Brandta je dobio poboljšanu verziju - kemijski piling lica u dva koraka koji možete obaviti sami u svom domu. Slavni dermatolog koji se krije iza imena Dr.Brandt skincare, dr. Fredric Brandt,  poboljšao je proizvod spakiravši dva koraka formule u jednu pametnu bočicu.

'Odstranjivanjem odumrlih stanica kože s njene površine, pilinzi smanjuju vidljivost finih površinskih  bora i pigmentacijskih mrlja te ujednačavaju teksturu kože.', objašnjava dr. Brandt.  'Laser-A-Peel proizvod je kojim ćete postići profesionalne rezultate u borbi protiv znakova starenja.'

Od prvog pojavljivanja, ovaj je tretman za restrukturiranje kože u dva koraka postao hit. Sada su oba koraka spakirana u jednu bočici, za još jednostavnije korištenje. To je učinkoviti kemijski piling lica koji uklanja tanke bore i diskoloracije s lica te popravlja neujednačeni tonus kože. Laser-A-Peel je idealan način za uživanje u poboljšanju teksture kože i borac protiv starenja, pokretan na QuSome tehnologiji koja omogućava duboko prodiranje glikolne i mliječne kiseline u kožu. Prvi korak tretmana uklanja mrtve stanice, vraća sjaj i izglađuje teksturu kože, otkrivaju blistavu kožu, poboljšavaju njenu teksturu, smanjuju pore, učvršćuju kožu i poboljšavaju elastičnost. U drugom koraku njegujući gel umiruje i hidratizira kožu dajući joj vidljivo mlađi i svježiji izgled.

Preporuka je da se korak jedan primjenjuje na čistu kožu lica i ostavi djelovati 5 minuta, nakon toga ispere toplom vodom. U drugom koraku se nanosi gel na lice i ostavi da ga koža upije. Za najbolje rezultate potrebno ga je koristiti jednom tjedno. Nakon ovog tretmana obavezno je nošenje visokog zaštitnog faktora i izbjegavati izlaganje suncu.

Dr. Brandt skincare kolekcija proizvoda sadrži visokoučinkovite, inovativne proizvode za ciljane probleme kože. Njihovom primjenom koža je pomlađena i zdravija.  Dr. Brandt skincare kombinira sofisticirane tehnologije i biljne pripravke, spajajući znanost i prirodu za postizanje izvanrednih rezultata.  Dr. Brandt skincare proizvodi stvaraju se pod dermatološkom kontrolom radi maksimalne sigurnosti i učinkovitosti, nudeći najbolju učinkovitost bez potrebe za odlascima na kozmetičke tretmane. Svaki je proizvod privržen ljepšoj, mlađoj i zdravijoj koži i prilici da profesionalne rezultate postignete u miru vlastitog doma.

Dr. Brandt Laser-A-Peel možete kupiti ekskluzivno  Sephori po cijeni od 559 kuna.

Tags: sephora, piling, dr.brandt

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Dva koraka do prekrasne kože: Dr.Brandt Laser-A-Peel