Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ekstra ugodna njega tijela: Vichy Nutriextra

vichy-nutriextra

Njega kože tijela je jako važna te su laboratoriji Vichy razvili  liniju proizvoda Nutriextra, za ekstra ugodnu i učinkovitu njegu kože, čak i one osjetljive.

Linija proizvoda Nutriextra sadrži formule s koncentriranim hidratantnim i hranjivim tvarima glicerinom, shea maslacem i ulje makadamije. Vichyjevi stručnjaci koncentrat su spojili s aktivnom tvari hydrovance, što pomaže u prodiranju hidratantnih i hranjivih tvari u dublje slojeve kože, bez masnog sjaja na koži. A miris svježe breskve njezi tijela pruža još veći užitak. Koža je obnovljena iznutra već nakon prvog nanošenja, a na dodir je punija i mekša.

vichy-nutriextra

Nutriextra krema za ruke

Ruke su prvi kontakt u interakciji s ostalim ljudima i svijetom koji nas okružuje. Zbog svoje izloženosti ruke su osjetljive, a negativni vanjski čimbenici (hladnoća, hladna voda, detergenti) lako mogu isušiti i naborati kožu na rukama, pokazujući prerane znakove starenja. Stoga je rukama osobito zimi potrebna dodatna zaštita i njega. Informativna cijena kreme za ruke je 46 kuna.

Nutriextra hranjiva krema za tijelo

Raskošna tekstura kreme kožu obavija baršunastim slojem, osiguravajući joj osjećaj potpune ugode. Aktivna tvar ceralution imitira biološko djelovanje te doprinosi da se lipidi iz formule ravnomjerno raspoređuju između prirodnih lipida u koži. Osjetilna i aktivna tekstura hranjive kreme zadovoljava potrebe suhe do vrlo suhe kože. Nakon mjesec dana njege i nanošenja kreme ljuskavost, zategnutost i hrapavost kože potpuno nestaju. Koža je na dodir punija već nakon prvog nanošenja i navlažena je čak 72 sata. Nutriextra krema za suhu do vrlo suhu kožu dolazi u dvije inačice, a cijena joj je 147 kuna (kutija od 400 ml) i 101 kunu (tuba od 200 ml).

Nutriextra fluid za normalnu do suhu kožu tijela

Posebna regenerativna hranjiva njega za tijelo, koja se zahvaljujući tehnologiji 'Quick Break' u kontaktu s kožom pretvara u vodu. Već prilikom nanošenja pruža nevjerojatni trenutni osjećaj svježine i udobnosti. Visoko hranjiva, inovativna formula umanjuje rizik od nadraženosti. Koža trenutno postaje meka i revitalizirana jer fluid nahrani suhu kožu i vraća joj vlagu i elastičnost. Nutriextra fluid dolazi u tubi od 200 ml po cijeni od 101 kune i u bočici s pumpicom od 400 ml po cijeni od 147 kuna.

vichy-nutriextra

Nutriextra gel za tuširanje i peeling za tijelo

Čišćenje kože tijela naša je svakodnevna rutina, koja značajno utječe na osjećaj u koži, što ga možemo opisati kao zatezanje, elastičnost, osjećaj suhe kože i hrapavost, ukoliko proizvodi osim čišćenja ne osiguravaju i odgovarajuću njegu kože. Nutriextra peeling za tijelo s mikro zrncima kožu očisti i zagladi, kako bi na dodir bila meka poput svile. Nutriextra gel za tuširanje sadrži aktivne sastojke, koji ne isušuju kožu prilikom čišćenja, već je njeguju bogatom teksturom kremastog gela za tuširanje. Nutriextra Gel za tuširanje i peeling za tijelo dostupni su po informativnoj cijeni od  109 kuna.

Tags: vichy, njega, tijelo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ekstra ugodna njega tijela: Vichy Nutriextra