Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ekstremna hidrataciju za kožu koja obožava vlagu: Afrodita Hydra Thermal linija

afrodita-hydra-thermal

Kozmetika Afrodita je lansirala cijelu liniju za hidrataciju sa hijaluronsko kiselinom Hydra Thermal.

Hydra Thermal  predstavlja svojstveni koncept njege kože kojoj nedostaje vlage i koja treba zaštitu od vanjskih stresnih čimbenika. Djeluje u skladu s kožom, kako bi joj osigurala najbolje vlaženje tamo i onda kad je to potrebno.

Zasnovana je na temeljima jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i patentiranog100% prirodnog Hyalurona sa certifikatom Ecocert. Hijaluronskoj kiselini su dodana i dva prirodna ovlaživača - gel aloe vera i beta-glukan.

afrodita-hydra-thermal

Mineralnu vodu iz Rogaške Slatine odlikuju poseban sastav, sadrži magnezij, natrij, kalcij, hidrogenkarbonat, sulfat te ugljikov dioksid koje unose u kožu vitalnu energiju, pomažu joj u održavanju fiziološke ravnoteže te jačaju njezin obrambeni mehanizam.

Prirodni hyaluron sa malom molekulskom masom ima sposobnost intenzivnog prodiranja u dublje slojeve kože, gdje pospješuje optimalno dugotrajno vlaženje te sprječava gubitak vode preko epiderme. S njegovim djelovanjem povećavaju se navlaženost i elastičnost kože koja je vidljivo zategnutija, glatkija, svježija i pomlađena. A vanjski znakovi starenja ublaženi su i manje primjetni.

Aloe Vera gel prirodni je ovlaživač, bogat tvarima kao što su vitamini A, C, E, aminokiseline, minerali i aktivne tvari, koje pridonose povećanoj navlaženosti i regeneraciji kože. Aloevera pomaže u pomlađivanju i obnavljanju kože što joj daje lijep i zdrav izgled.

Beta-glukan je prirodni polisaharid, nalazi se u staničnim stijenkama kvasaca, zobi, gljiva... Njegov sadržaj pomaže koži očuvati optimalnu vlažnost i gipkost, osim toga potiče aktivnost imunološkog sustava i sintezu kolagena te štitiod UV-zračenja.

Inovativna formulacija visoke tehnologije i prirodnih aktivnih sastojaka omogućuje intenzivan prijenos vlage u kožu te njezino raspršivanje u dublje slojeve, a neposredna 'ekstremna' navlaženost te bogata prirodna njega kože daju dugoročne rezultate: povećanu napetost te meku, njegovanu kožu zdravog i blistavog izgleda.

afrodita-hydra-thermal

Preporučene maloprodajne cijene proizvoda iz linije:

HYDRA THERMAL 24h Hranjiva hidratantna krema za suhu kožu – 73 kune

HYDRA THERMAL 24h Ekstra hidratantna krema za norm.-mješovitu kožu – 73 kune

HYDRA THERMAL Hydra active koncentrat – 70 kuna

HYDRA THERMAL krema protiv prvih borica za područje oko očiju – 70 kuna

HYDRA THERMAL Nutri active Hidratantna maska - 12 kuna

Tags: njega, hidratacija, afrodita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ekstremna hidrataciju za kožu koja obožava vlagu: Afrodita Hydra Thermal linija