Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Eliksir koji vraća mladost koži: La Mer Renewal Oil

la-mer-renewal-oil

La Mer Renewal Oil je visokoučinkoviti eliksir koji pobuđuje čula i transformira iskustvo korištenja. Luksuzna formula kreirana je pomoću ulja iz Miracle Brotha, glavnog sastojka svih La Mer proizvoda.

Namijenjen je za korištenje na licu, no ugodan je i za nanošenje na kosu i kožu tijela. Dizajniran  je u skladu s hidrolipidnom barijerom kože kombinirajući vodu i ulje iz Miracle Broth eliksira koji se sastoji od eukaliptusovog i sezamovog ulja. Aktivira s nježnim protresanjem i brzo se stapa s kožom potpuno se upijajući. Ublažava suhoću kože trenutno, a dugoročno se bori za očuvanje njene vlažnosti i prirodnog mladenačkog sjaja. Aromatičan i umirujući miris oceana obavija kožu poput vala za trenutni i dugoročni učinak blagodati.

 

la-mer-renewal-oil

La Mer Renewal Oil može se koristiti na više načina, bilo na licu, kosi ili tijelu. Na licu ga koristite kao primer u obliku seruma te kao dodatni sloj njege noću ili pak kao dodatni sloj čuvanja vlažnosti kad ste dehidrirani.

The Miracle Broth, aktivne sastavnice iz mora s obnavljajućim fermentom omogućuje vraćanje energije stanicama kože lica. Ublažava bore i potiče stvaranje kolagena, a sa svakim danom korištenja kožna barijera postaje snažnija, otpornija i očuvana od dehidracije. Iskustvo korištenja Renewal Oil transformira čula kada se spoje dvije faze, vodena i uljna, stvarajući mjehuriće koji se stapaju s kožom i nestaju u njoj.

La Mer Renewal Oil je dostupan ekskluzivno u parfumeriji Douglas Trg po cijeni od 1.192 kn (30 ml).

Tags: eliksir, renewal

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Eliksir koji vraća mladost koži: La Mer Renewal Oil