Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Eliksir mladosti: Apivita Wine Elixir

apivita-wine-elixir

Snaga Apivitine linije Wine Elixir leži u crvenom vinu koje, zahvaljujući resveratrolu, pomaže u smanjivanju broja, dubine i površine bora na koži lica i vrata.

apivita-wine-elixir-dnevna-krema

Wine elixir dnevna krema i ulje protiv bora smanjuju postojeće i sprječavaju nastanak novih linija i bora na koži lica i vrata istovremeno poboljšavajući čvrstoću kože te istodobno osiguravaju dubinsku hidrataciju, zahvaljujući resveratrolu i obrniku. Prirodna ulja biljaka, zob i lecitin intenzivno hidratiziraju i hrane kožu. Obogaćeni su pčelinjim voskom, jakim hidratacijskim i omekšavajućim čimbenikom, uljem mekinja, zobi, lecitinom i karite maslacem. Lupina i pčelinji vosak učvršćuju kožu te poboljšavaju njenu teksturu i elastičnost. Zaštita od štetnih vanjskih faktora osigurana je s polifenolima maslina i vodom zelenog čaja. Krema Wine elixir dostupna je sa SPF 15 za zaštitu od UV zračenja i drugih štetnih utjecaja sunca.

apivita-wine-elixir-ulje-za-lice

Resveratrol se ubraja u jake antioksidanse i smatra se da ima cijeli niz blagotvornih učinaka na zdravlje. Resveratrol je tvar koja štiti grožđe od plijes, a neka istraživanja dovode uporabu resveratrola u vezu s produljenjenjem životne crte testiranih životinja. Pretpostavlja se da bi jedan od načina djelovanja resveratrola mogao biti utjecaj na funkciju mitohondrija, zaštita stanične opne i staničnih struktura od oksidacije. Kod biljaka ima značajnu ulogu u obrambenom sustavu kod oštećenja, infekcije ili bolesti. Resveratrol, osnovni sastojak crvenog vina, aktivira sintezu sirtuina (proteina mladosti) koji produljuje život fibroblasta u stanicama povećavajući proizvodnju kolagena i elastina. Djelovanje na pomlađivanje kože i smanjenje bora proizlazi upravo iz mehanizma poticanja stvaranja kolagenskih i elastinskih vlakana, odgovornih za čvrstoću i napetost kože.

Preporučena maloprodajna cijena Wine Elixir dnevne kreme je 399 kuna (50 ml), a ulja za lice 405 kuna (30 ml), a možete ih naći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Tags: krema, njega, ulje, bore, apivita, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Eliksir mladosti: Apivita Wine Elixir