Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Esencijalni tretman za sve tipove kože: Clarins Double serum

clarins-double-serum

Clarins Double Serum je više nego samo serum, on je jedini intenzivni anti-age tretman u čijem se sastavu krije 20 ekstrakata biljaka koje jačaju vitalne funkcije kože.

Jedinstvena formula koja se može koristiti na dva načina za vidljive rezultate pomlađivanja lica. Koža izgleda čvršće, bore se zaglađuju, vraća se sjaj a pore su sve manje vidljive, a smatra se esencijalnim tretmanom za sve tipove kože nakon 25. godine života.

clarins-double-serum

Clarins je ovaj serum lansirao na tržište izašao još 1985-te godine. U 80-im godinama to je bio prvi serum koji je imao odvojene faze - uljnu i vodenu fazu, a i danas se zadržao u tom obliku samo je danas pakiran u jednu bočicu sa odvojenim komorama. Odvojene faze su se pokazale izvanrednim rješenjem za sve probleme kože.

 

Nova formula sadrži 20 najučinkovitijih anti-aging biljnih ekstrakata koji dokazano djeluju na 5 vitalnih funkcija kože - pruža hidrataciju, hrani kožu, opskrbljuje kisikom, obnavlja kožu i pruža zaštitu. Kora katafraya , hijaluronska kiselina, ekstrakt korijena čička i ekstrakt korijena bijelog sljeza u ovom su serumu u službi hidratacije kože. Ulje sjemenki perille (vrste bosiljka), ulje makadamije i ekstrakt kiwia hrane kožu, organski uzgojena quinoa (žitarica), ulje drveta pistacije i ekstrakt zelenog čaja štite kožu lica, maritime (vrsta bora) , organsko ulje koštice šipka i ekstrakt cvijeta arnike opskrbljuju kožu kisikom, a ekstrakt zelene banane, hmelja, timijana i bocoe (vrsta drveta) zaduženi za regenerativno djelovanje.

Clarins Double Serum u samo 4 tjedna korištenja poboljšava elastičnost kože, hrani je, poboljšava dovod kisika u stanice, stimulira aktivnost gena koji su zaslužni za zaštitu kože te regenerira kožu. Trenutno se upija u kožu i ne masti je.

Serum dolazi u bočici od 30 ml, a preporučena cijena mu je 702 kune.

 

Tags: kože, serum, tretman, čijem, clarins, intenzivni, anti-age, ekstrakata, jedini, false, double, sastavu, vitalne, funkcije

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Esencijalni tretman za sve tipove kože: Clarins Double serum