Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

GÉNIFIQUE AKTIVATOR MLADOSTI U PLATINASTOM IZDANJU

 

 

 

 

Lancôme započinje luksuzno novu godinu. Serum za njegu kože Génifique nastao je na podlozi genetske znanosti ispunjava 50 kriterija važnih za pomlađivanje kože ovaj put dolazi u limitiranom izdanju presvučen u platinasto ruho. Od 2009. godine, kada je lansiran, serum Génifique osvojio je preko sto međunarodnih nagrada te ostvario višemilijunsku prodaju.

Génifique je ispunio pedeset važnih kriterija za pomlađivanje kože s vidljivim rezultatima nakon samo 7 dana korištenja – za sve tipove kože i sve dobne skupine. Kako bi proslavio dosadašnji uspjeh, Lancôme je dizajnirao novu sjajnu verziju svoje 'zvjezdane' bočice. Luksuz i znanost su objedinjeni zajedno kroz high-tech srebrnu bočicu koja je dostupna u samo 50.000 primjeraka diljem svijeta.

Génifique je rezultat sinergije genomike, nauke koja izučava strukturu gena i proteomike, interdisciplinarne znanosti koja proučava ekspresiju gena kroz proizvodnju proteina na površini kože, te identificira proteine koji su karakteristični za mladu kožu. Lancôme laboratoriji su u svojim istraživačkim studijama otkrivali dan za danom nove rezultate i pozitivne učinke na koži koja je njegovana sa serumom Génifique aktivatorom mladosti.

Najnovije otkriće je da jedan od aktivnih sastojaka Génifique seruma stimulira Kallikrein 7, protein koji djeluje na sjaj kože. Protein kallikrein, koji potiče proces prirodnog ljuštenja kože, esencijalan je za održavanje ravnoteže kože. Kada je njegova aktivnost smanjena, proces prirodnog ljuštenja je promijenjen što rezultira gubitkom sjaja i zatezanjem kože. Génifique je nastao iz ekstrakta biolysata koji pomaže aktivaciju Kallikrein 7 proteina u rožnatom sloju kože, te na taj način obnavlja ravnotežu u vanjskom sloju kože. Razina vlage u koži je optimizirana, a lice se doima sjajnije, očišćeno od površinskih mrtvih stanica koje koži daju mat i jednoličan izgled. Koža postaje vidljivo sjajna te predivno zrači, ljepše nego ikada prije.

Očekivana maloprodajna cijena Génifique Youth Activator Limited Edition 50ml je 715 kn.

Génefique je komplementaran sa Lancôme Visionnaire serumom. Génefique pojačava aktivnost gena osiguravajući vidljivo pomlađenu kožu dok snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom.

Više o Visionnaire serumu možete pročitati ovdje --> link

Tags: preparativa, génifique, serum, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa GÉNIFIQUE AKTIVATOR MLADOSTI U PLATINASTOM IZDANJU