Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Gipka, glatka i blistava koža: Shiseido Glow Revival

shiseido-glow-revival

Shiseido je nadopunio svoju Bio-Performance kolekciju s dva nova proizvoda u Glow Revival liniji. Nakon Glow Revival seruma (--> link), linija je dobila va nova pojačanja - Glow Revival Cream i okoločnim tretman Glow Revival Eye Treatment.

shiseido-glow-revival

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Cream je 24-satna krema koja regenerira i popravlja kožni kapilarni sustav, koji je ključ rješenja različitih problemima kože. Formulirana sa sastojkom Multi-Capisolve 1124 učvršćuje zidove kapilara, kako bi pojačala protok vitalnih nutritijenata u stanicama kože, poboljšavajući ton kože i njezin cjelokupni izgled. Regeneracija epidermalnih stanica je poboljšana zahvaljujući Shiseidovom RenoCycle sistemu koji pojačava prirodan stanični obrambeni mehanizam te garantira zdravu i pravilnu staničnu obnovu. Rezultat je revitalizirana, sjajna koža kojoj je vraćena energija. Ton kože je sjajniji, koža blistavija, crvenilo je minimalizirano, a tamne mrlje su nestale. Koža je trenutno hidratizirana i postaje glatka i gipka, a vidljive pore su minimalizirane. Preporučena cijena Glow Revival kreme je 959 kuna.

shiseido-glow-revival

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment je krema za područje oko očiju sa jedinstvenim Kassa aplikatorom za masažu koji regenerira i popravlja kožni kapilarni sustav. Formulirana sa sastojkom Multi-Capisolve 1124 učvršćuje zidove kapilara kako bi pojačala protok vitalnih nutritijenata u stanicama kože na području oko očiju, poboljšavajući ton kože, tamne podočnjake i sivilo. Za eliminiaciju podbuhlosti dodan je ekstrakt sjemena trave Jobove suze. Regeneracija epidermalnih stanica je poboljšana zahvaljujući Shiseidovom RenoCycle sistemu koji pojačava prirodan stanični obrambeni mehanizam te garantira zdravu i pravilnu staničnu obnovu rezultirajući sa revitaliziranom, sjajnom i mladolikom kožom područja oko očiju. Cijena okoločnog tretmana Glow Revival je 589 kuna.

Tags: shiseido, glow, revival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Gipka, glatka i blistava koža: Shiseido Glow Revival