Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Godine više nisu važne: L'Oréal Paris Triple Active

loreal-paris-tripleactive-bore-kreme

L'Oréal Paris lansirao je novu liniju protiv bora Triple Active koja se sastoji se od tri različite njege, za tri različite dobne skupine.

Triple Active nije nova linija, ali je sad proširena sa njegom protiv bora.

 

loreal-paris-tripleactive-bore-kreme

Žene u tridesetima počinju razmišljati o prevenciji starenja kože i sitnim izdajničkim borama koje otkrivaju kako više nemaju 20, žene u četrdesetima znaju da je starenje nemoguće spriječiti, ali da je moguće očuvati dobar i svjež izgled, dok žene u pedesetima ponosno nose svoje godine.

Sada žene svake životne dobi mogu biti sigurne da će pronaći pravu kremu za sebe, bez obzira jesu li tek počele razmišljati o takvoj vrsti njege ili već uživaju u zasluženoj mirovini.

loreal-paris-tripleactive-bore-kreme

Žene bilo koje dobi vole izgledati lijepo, a briga o koži početak je zdravog i njegovanog izgleda. Svakoj je majci drago čuti da joj kćer nevjerojatno sliči, a majka koja drži do sebe uvijek daje dobar primjer svojoj kćeri. Najbolji primjer majke i kćeri koje izgledaju besprijekorno i njegovano, uz svakodnevne obveze, brige, djecu i užurbani, gradski životni stil, L'Oreal Paris je pronašao u spisateljici Sanji Pilić i njenoj kćeri, fotografkinji Vladimiri Spindler. Sanja i Vladimira, obje neovisne, jake i sposobne žene u različitim životnim dobima, svoju kožu tretiraju tako da uvijek bude zaštićena i nahranjena i koriste kreme iz Triple Active linije.

Preporučena maloprodajna cijena Triple Active krema za njegu protiv bora je 69 kuna.

Tags: krema, njega, bore

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Godine više nisu važne: L'Oréal Paris Triple Active