Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Granice starenja su pomaknute: Vichy je otkrio ramnozu!

Početkom ove godine stručnjaci iz Labaratorija Vichy predstavili su nam liniju proizvoda Liftactiv Dermosource, a sada se uspjeh priče linije Liftactiv Dermsource nastavljaju sa serumom.

Tekstura linije Liftactiv Dermsource rezultat je 10 godina istraživanja, 7 patenata i 180 testiranja formule. Postignuti su iznimni rezultati, 32% poboljšanje glatkoće kože odmah po nanošenju seruma, čime je serum postao jedna od najnaprednijih formula Laboratorija Vichy do sada.

Linija Liftactiv Dermsource donosi novu generaciju njege koja predstavlja revolucionarni pomak u njezi protiv starenja kože. Linija Liftactiv već 15 godina predstavlja trendove u inovacijama za mladenački izgled današnjih žena jer dokazano djeluje na smanjenje bora, osigurava čvrstoću kože i ima dugotrajni učinak na elastičnost kože. Više od 20 godina u laboratorijima Vichy su vjerovali kako dermis skriva istinski izvor mladosti kože. Desetogodišnje istraživanje pokazalo je kako je papilarni dermis, fin i krhki sloj stanica smješten u gornjem dijelu dermisa, najaktivniji  dio kože te kako samostalno upravlja regeneracijom cijele kože. Stručnjaci laboratorija Vichy nazvali su ga DERM SOURCE - izvor nastanka kože. Pod njegovim utjecajem stvaraju se nove stanice, nova vlakna i nove vitalne razmjene svugdje u koži. Svjesni tih otkrića Laboratoriji Vichy su kreirali liniju proizvoda  Liftactiv Derm Source koja utječe upravo na ovaj dio kože te pomiče granice starenja.

Ramnoza – novi aktivni sastojak u borbi protiv starenja

Jedinstveni aktivni sastojak linije Liftactiv je ramnoza koja je sposobna pronaći ciljano izvorište dermisa. Ramnoza je biljni šećer dobiven od srebrne breze (Betula pendula). Vichy je ekstarkira u njenoj ultra-čistoj formuli, koristeći proces hidrolize kojim se čuva njeno prirodno podrijetlo i uzima samo najkativniji dio molekule kako bi dostavio svoju punu snagu. Uspjeh linije Liftactiv Dermsource stručnjacima Laboratorija Vichy dao je novu motivaciju za istraživanje. Tražili su primjerenu formulu koja bi omogućila još višu koncentraciju ramnoze i još veću učinkovitost. Nastao je Vichyjev tehnološko najučinkovitiji proizvod s dosada još neostvarenom 10-postotnom koncentracijom ramnoze. Zbog te iznenađujuće koncentracije Liftactiv Serum 10 dobio je naziv, a brojka 10 u nazivu proizvoda označava i brzi rezultat vidljiv već 10 minuta nakon nanošenja. Jedinstveni pristup upotrebi vrlo visoke koncentracije rezultirao je iznimno čistom formulom. Tu je riječ o revoluciji jednostavnosti koja izlazi iz kalupa proizvoda koji se bore protiv starenja kože i koji upotrebljavaju brojne različite aktivne sastojke u nižim koncentracijama. Njezina tajna formula s 5% Vichy termalne vode (bogata ublažavajućim, hranjivim i regenerativnim mineralima), s ceramidima, dijelom kože koji potiče prodiranje aktivnih sastojaka u papilarni sloj dermisa te hijaluronsku kiselinu (glavni aktivni sastojci koji vlaže kožu i djeluju protiv njezina starenja) te ključni sastojak 10-postotnu ramnozu.

Nova formula daje brzinski učinak liftinga. Djelovanje je vidljivo nakon 10 minuta, osjetno poboljšanje izgleda kože vidljivo nakon jednog mjeseca. Primjerena je također za osjetljivu kožu jer je bez parabena i hipoalergena te obogaćena Vichy termalnom vodom koja umiruje i jača kožu. Tajna teksture je u uljanom, vosku sličnom sadržaju obogaćenom hranjivim biljnim uljima, zajedno s uljem koštica marelice i karite maslacem, koji osigurava dugotrajni osjećaj ugode i brine se za čvrstoću kože. Struktura gela lagano klizi po koži te osigurava lagan i vlažan završni sloj.

Linija Liftactiv Dermsource

U liniji Liftactiv Dermsource nalaze se dnevna njega dostupna u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu te za suhu kožu, obje po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 216,18 kn i noćna njega s preporučenom cijenom od 223,65 kn.

Ekskluzivni serum bit će dostupan u svim Vichy partner ljekarnama partnerskim ljekarnama i može se uspoređivati s najprestižnijim proizvodima za njegu protiv starenja. Dostupan je u poklon-pakiranju s dnevnom njegom Liftactiv Dermsource 15ml, s namjenom da serum postane dio vašega svakodnevnog rituala njege.

Preporučena maloprodajna cijena poklon-pakiranja (30 ml bočica s kapaljkom + 15ml Liftactiv Dermsource dnevna njega): 261,94 kn

Tags: preparativa, vichy, serum, kozmetika, njega, liftactiv, dermosource

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Granice starenja su pomaknute: Vichy je otkrio ramnozu!