Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Grčki brend prirodne kozmetike Apivita stigao u Hrvatsku

Apivita

Apivita je grčki brend prirodne kozmetike sa tradicijom koja seže još u kasne sedamdesete prošlog stoljeća.

Bračni par Koutsianas, Nikos i Niki, inspiraciju za brend Apivita pronašli su u pčelama i njihovim proizvodima i biljnom svijetu te u Hipokratovom holističkom pristupu zdravlju i ljepoti. Od prvog dana pa sve do danas, Apivita ulaže u istraživanje i razvoj novih, inovativnih proizvoda za ljepotu i zdravlje.

apivita-wine-elixir-linija

Apivita koristi 100% prirodne sastojke, u kojima spaja ekstrakte 5.500 biljaka koje rastu u Grčkoj sa čistim pčelinjim proizvodima i organskim eteričnim uljima. Inspirirani Hipokratovim holističkim pristupom i koristeći djelovanje čistih organskih certificiranih eteričnih ulja, Apivitini proizvodi ne sadrže parabene, polipropilen glikol, silikone, umjetne boje i mirise, brzo se upijaju te učinkovito djeluju na kožu, istovremeno umirujući osjetila i podižući raspoloženje. Sve su formule obogaćene pčelinjim proizvodima visoke, biološki dokazane, učinkovitosti. Meri Delić, direktorica tvrtke Delmerion koja je zastupnik brenda, naglašava da se ovaj izniman brend uvelike razlikuje od ostalih dostupnih na tržištu jer svojim isključivo prirodnim sastojcima nudi najbolje od prirode, a samim time i najzdravije.

apivita-linija-za-ciscenje-koze-lica

Kao vodeći proizvodi u Apiviti ističu se prirodni serumi za lice koji svojim sastojcima koži lica daju sjaj, hidrataciju te učinkovito djeluju protiv bora jer sadrže resveratol, osnovni sastojak crnog vina koji aktivira sintezu sirtuina tkz. proteina mladosti. Osim seruma, među Apivitinim proizvodima možete naći i liniju za čišćenje lica, njegu usana, proizvode za njegu tijela te za kosu. Apivita Propoline linija za njegu kose tretira sve probleme kose i vlasišta na holistički i potpuno prirodan način. Svi proizvodi se sastoje od prirodnih organskih ekstrakata koji nude najsigurnije i prirodno rješenje, istovremeno pružajući dodatni specijalizirani kozmetički tretman. Apivita je jedan od prvih brendova koja je na tržište izbacila maske za jednokratnu upotrebu.

Sve proizvode brenda Apivita možete naći u ljekarnama, a više o proizvodima potražite na www.apivita.com.

apivita-aqua-vita-linija

apivita-lip-balm-linija

apivita-queen-bee-linija

Tags: njega, kosa, serumi, apivita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Grčki brend prirodne kozmetike Apivita stigao u Hrvatsku