Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Gubitak čvrstoće je reverzabilan: Lancôme Rénergie Multi-Lift

lancome-renergie-multi-lift-krema

Sada svaka žena može odabrati proizvod za njegu kože koji joj u potpunosti odgovara s obzirom na njezine preferencije, tip kože, stil života ili godišnje doba. Rénergie Multi-Lift sada je dostupan u tri sasvim nove teksture - Light Cream, Cream i Rich Cream.

Rénergie je već dvadeset godina ženski saveznik u njihovoj borbi protiv bora i gubitka čvrstoće. Lancôme je za Rénergie Multi-Lift kreirao tehnologiju [Up-Cohésion], kombinaciju ekskluzivnih aktivnih sastojaka koje je, u suradnji sa stručnjakom za svemirsku biologiju, prof. Alainom Coligeom, ispitao u ekstremnim uvjetima simulirane mikrogravitacije.

Rénergie Multi-Lift označava nastanak nove, redefinirane njege kože s efektom liftinga. Za glatkiju i čvršću kožu i redefinirane kontura lica – dio po dio.

lancome-renergie-multi-lift-krema

Nedvojbeno je da koža starenjem gubi čvrstoću. Nakon četrdesete godine ovaj gubitak iznosi oko 10% za svako novo desetljeće. No, začuđuje činjenica da je najuočljiviji gubitak čvrstoće kože primijećen kod astronauta zbog sile gravitacije. Zvuči nevjerojatno, no ova je pojava reverzibilna, koža se vraća na staro nekoliko mjeseci nakon povratka na Zemlju. Ova su zapažanja dodatna potvrda brojnih mogućnosti kojima kozmetika raspolaže u borbi protiv znakova starenja.
Fibroblasti se vežu za kolagenska vlakna zahvaljujući vezivnim strukturama koje omogućuju njihovo rastezanje, podupiru dermu i sudjeluju u održavanju elastičnosti i čvrstoće kože.U zreloj koži dolazi do odvajanja stanica uslijed fragmentacije kolagenskih i elastinskih vlakana u mreži kožnih vlakana i gubitka mehaničke napetosti unutar fibroblasta.Odvajanjem kožna tkiva gube na čvrstoći. Tehnologiju [Up-Cohésion] za restrukturiranje kože i obnavljanje čvrstoće čini samu srž proizvoda Rénergie Multi-Lift. Ojačava fibroblaste, restrukturira dermalni matriks te obnavlja vezivne strukture staničnog matriksa.

lancome-renergie-multi-lift-krema

Jedinstven i nadaleko prepoznatljiv miris proizvoda za njegu kože Rénergie temelji se na nježnom spoju akorda Lancômove legendarne ruže s cvjetnim bouquetom božura i irisa. Note mandarine i kruške obogaćuju ga daškom slasne voćne svježine.

Rénergie Multi-Lift dolazi u tri različite teksture - Light Cream, Cream i Rich Cream koje  ispunjavaju očekivanja svih žena, neovisno o tipu kože ili zahtjevima godišnjeg doba.

Light Cream je svježa, iznimno lagana i bogata, savršeno se stapa s kožom te joj daruje mekoću i trenutačnu hidrataciju.

Cream je iznimno ugodna, nježna svilenkasta tekstura koja hrani kožu, vraća joj mekoću i ostavlja dugotrajan osjećaj zadovoljstva.

Rich Cream je posebno formulirana za suhu, osjetljivu i oštećenu kožu, a njezina bogata tekstura dubinski njeguje kožu. Ona je poput baršunastog dodira koji trenutačno umiruje.

Cijena Rénergie Multi-Lift kreme je 774 kune.

Tags: teksture, kože, sada, doba, života, stil, rénergie, cream, dostupan, multi-lift, godišnje, preferencije, rich

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Gubitak čvrstoće je reverzabilan: Lancôme Rénergie Multi-Lift