Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Guerlain je nadopunio liniju Abeille Royale

Guerlainova linije za njegu kože Abeille Royale nadopunjena je sa još dva proizvoda – kremom za područje oko očiju i tonikom za lice.

Cijela linija je zasnovana na principu zdravlja iz prirode i osnovni joj je sastojak koncentrat matične mliječi dobiven kao proizvod vrijednog rada pčela. Matična mliječ je poznata po svojim zacjeljujućim svojstvima koji su u ovim vrhunskim kremama iskorišteni za izglađivanje bora i poboljšavanje čvrstoće kože.

 

Abeille Royale Up-Lifting Eye Care je snažna krema koja se nanosi na cijelo okoloočno područje, uključujući i kapke. Na temelju istraživanja, nakon jednog mjeseca redovite primjene 88% žena je primjetilo zategnutije kapke, 84% čvršće konture oka, 88% glađu kožu, 75% smanjenje tamnih podočnjaka, 84% manje otečene podočnjake i 88% odmoreniji izgled očiju. Nanosi se ujutro i navečer na očišćeno okoloočno područje, a uz kremu dobivate i upute za masažu okoloočnog područja. Također je ovu kremu moguće koristiti kao instant 5 minutnu masku za trenutni lifting vjeđa,  kada trebate zablistati u punom sjaju. Preporučena maloprodajna cijena je 729 kn.

Abeille Royale Preparing Toner je tonik za osvježavanje i pripremu kože kako bi ona na najbolji mogući način iskoristila sve blagodati ostalih proizvoda iz ove linije. Ovaj proizvod je lagane kremaste formule koja djeluje omekšavajuće na kožu. Nakon njegove primjene, koža izgleda glatko i svježe, spremna za daljnji tretman. Preporučena maloprodajna cijena je 369 kn.

Tags: njega, tonik, guerlain, okoloočna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Guerlain je nadopunio liniju Abeille Royale