Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

GUERLAINOVE PČELICE RADE ZA LJEPOTU I ZDRAVLJE KOŽE

Već poznati i uspješni Guerlainov serum Abeille Royale je dobio 'pojačanje' u vidu dnevne i noćne kreme. Posebnost ove cijele linije je u tome što koristi zdravlje iz prirode, koncentrat matične mliječi dobiven kao proizvod vrijednog rada pčela.

Matična mliječ je poznata po svojim zacjeljujućim svojstvima koji su u ovim vrhunskim kremama iskorišteni za izglađivanje bora i poboljšavanje čvrstoće kože. Čisti koncentrat matične mliječi je rezultat jedinstvenog znanstvenog programa pod vodstvom Guerlainovih istraživanja, posvećenog pčelama i njihovim proizvodima. Ekskluzivan spoj pčelinjih proizvoda odabranih prema njihovoj kvaliteti i kriteriju djelotvornosti u koži. On stimulira ključne mehanizme u koži koji su zaslužni za proces ozdravljenja, pomaže im u repariranju bora (pukotine i puknuća unutar tkiva) i djeluje na čvrstoću tkiva. Nakon samo 16 sati, mikropukotine u vlaknima počinju zacjeljivati. Izuzetna snage pčelinjih proizvoda u proizvodima za njegu rezultira obnavljanju kože, kontinuiranom djelovanju protiv bora i djelovanjem na vraćanje čvrstoće kože.

 

Abeille Royale Day Cream za mješovitu do normalnu kožu je krema lagane strukture koja se odmah po nanošenju upija u kožu dajući joj mat izgled tokom cijeloga dana. Dolazi u pakiranju od 30 ml (preporučena cijena je 599 kn) i od 50 ml (preporučena cijena je 859 kn).

Abeille Royale Day Cream za normalnu do suhu kožu je svježa krema koja se brzo upija u kožu osiguravajući ugodan osjećaj na licu tokom cijeloga dana. Dolazi u pakiranju od 30 ml (preporučena cijena je 599 kn) i od 50 ml (preporučena cijena je 859 kn).

Abeille Royale Night Cream je noćna krema za sve tipove kože koja osigurava odmoran i svjež izgled kože već po prvoj aplikaciji. Redovitim korištenjem ove kreme bore se popunjavaju, a koža će biti čvršća i zategnuta. Proizvodi se u pakiranju od 50 ml, a preporučena cijena je 1.019 kn.

Tags: preparativa, serum, njega, guerlain

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa GUERLAINOVE PČELICE RADE ZA LJEPOTU I ZDRAVLJE KOŽE