Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Harmonija 5 dragocjenih prirodnih ulja: Melvita L’Or Bio kolekcija

melvita-or-bio

Melvita je lani lansirala L’Or Bio kolekciju (Organsko zlato) koja je sad nadopunjena sa dva nova proizvoda. Uz Iznimno zlatno ulje sad u kolekciji možete naći i Iznimno blistavo zlatno ulje i Iznimno uljepšavajuću kremu za tijelo.

Certificirano organska kolekcija L'Or Bio ujedinjuje pet pažljivo odabranih prirodnih ulja čija sinergija njeguje kožu profinjenim dodirom i obavija je nezaboravnim mirisom. Proizvodi iz ove kolekcije njeguju kožu te joj pružaju profinjen i postojan miris koji će vas odvesti u daleke zemlje gdje priroda svako jutro, u zoru nanovo budi svoje čari. Obogaćeni blistavim zlatnim pigmentima koji kožu obavijaju zlatnim velom za uistinu poseban blagdanski doživljaj.

Pet prirodnih ulja su Pracaxi iz Amazonije, Kendi ulje iz Indonezije, Inca inchi ulje iz Perua, Buriti iz Brazila te arganovo ulje iz Maroka. Ulje pracaxi je bogato behenskom kiselinom i štiti kosu od gubitka vlage i djeluje poput balzama. Kosa je sjajna, zaštićena i podatna. Ulje kendi bogato esencijalnim masnim kiselinama (omega 3 i omega 6) štiti kožu te je čini baršunasto mekom i svilenkastom. Ulje inca inchi s obnavljajućim i hranjivim svojstvima omekšava kožu, poboljšava njenu strukturu i zadržava njenu prirodnu razinu hidratacije. Ulje buriti, bogato betakarotenom, antioksidansima i oleinskom kiselinom, pomaže čuvati elastičnost i podatnost kože te joj vraća zdravi sjaj. Arganovo ulje koje je posebno bogato esencijalnim masnim kiselinama i sterolima, obnavlja, hrani, omekšava i štiti kožu.

melvita-or-bio

Certificirano organsko Iznimno blistavo zlatno ulje

Melvitino Iznimno blistavo zlatno ulje ujedinjuje blistave zlatne pigmente i 5 dragocjenih, pažljivo odabranih njegujućih ulja: arganovo ulje iz Maroka s iznimnim uljepšavajućim svojstvima, obnavljajuća ulja kukui iz Indonezije i inca inchi iz Amazonije, ulje buriti iz Brazila koje pruža zdrav sjaj i izgled koži te pracaxi ulje iz Amazonije koje jača kosu i vraća joj sjaj. Suho ulje za lice, tijelo i kosu lagane tekuće teksture odlično se upija u kožu i ne ostavlja masne tragove. Koža je nahranjena i baršunasto meka, kosa sjajna, podatna i zaštićena. Cijena mu je 298 kuna (100 ml).

melvita-or-bio

Certificirano organska Iznimna uljepšavajuća krema za tijelo

Melvita je po tajnoj recepturi u bogatu kremu za tijelo ujedinila 5 pažljivo odabranih dragocjenih prirodnih ulja. Glatka tekstura brzo se upija, a blistavi zlatni pigmentu pružaju koži prekrasna sjaj. Koža je svilenkasto meka, hidratizirana i nahranjena te izgleda čudesno. Cijena joj je 191 kunu (175 ml).

Tags: melvita, ulje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Harmonija 5 dragocjenih prirodnih ulja: Melvita L’Or Bio kolekcija