Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Hidratacija za usne i tijelo: Lierac balzam za usne i mlijeko za tijelo

Lierac u svojoj liniji Hydra Chrono+ ima dva noviteta – stick za usne i mlijeko za tijelo.

lierac-hydra-body

Hydra Body mlijeko za tijelo

Ružičasto mlijeko za tijelo hidratizira, zaglađuje kožu i vraća osjećaj ugode, a koža je trenutačno hidratizirana i revitalizirana, meka i podatna.

Sadrži kokosovu vodu umjesto obične vode koja je bogata proteinima, amino kiselinama, šećerima i mineralima. Ona daje za trenutačnu hidrataciju koja traje i revitalizira sve tipova kože. Ružičasti i mliječni ekstrakti ličija i maline hidratiziraju, djeluju antioksidativno te poboljšavaju elastičnost kože zahvaljujući udjelu vitamina C), akarite maslac bogat masnim kiselinama i vitaminima A, D, E, F obnavlja i hrani kožu.

Preporučena maloprodajna cijena Hydra Body mlijeka za tijelo je 280 kuna.

lierac-hydra-chrono-stick

Hydra Chrono+ Stick za usne

Balzam za usne koji štiti od vanjskih faktora, hidratizira, obnavlja i zaglađuje kožu usana. Osjećaji suhoće i zategnutosti nestaju, a rezultat su meke, osvježene, sjajne usne.

U svom sastavu ovaj balzam ima prirodni ružičasti vosak koji umiruje, štiti i zaglađuje usne, karite i kakao maslac koji obnavljaju, hrane i hidratiziraju, ceramid HO3 sličan prirodnim ceramidima koji stvara zaštitnu barijeru i sprječava gubitak vode iz kože usana, vitamini A i E te SPF  15.

Tri su načina upotrebe Hydra Chrono+ sticka za usne. Kao baza za ruž zaglađuje usne i pojačava intenzitet boje ruža, kao noćni tretman intenzivno obnavlja usne te kao balzam za usne.

Preporučena mu je cijena 150 kuna.

Tags: njega, usne, tijelo, mlijeko, balzam, lierac, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Hidratacija za usne i tijelo: Lierac balzam za usne i mlijeko za tijelo