Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Hijaluronska kiselina u svakom trenutku: Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

clinique-moisture-surge-extended-thirst-relief

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief lagana je gel krema, ili kako u Cliniqueu više vole reći - 'serum u kremi'.

Formula Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline, onu koja djeluje trenutno na površinskim slojevima kože te onu koja prodire u najdublje slojeve kože. Hijaluronska kiselina je ključni sastojak koji sadrže mnoge kreme i serumi te je od esencijalne važnosti korisititi je bilo danju i noću.

clinique-moisture-surge-extended-thirst-relief

Drugi bitan sastojak koji sadrži ova moćna krema je aloe vera. Aloe vera utječe na obnavljanje i zaštitu vaše kože. Bogata nevjerojatnim nutricionističkim sastojcima i s pravom zaslužuje prastari naziv 'biljka -  lijek za sve' jer sadrži 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka.

clinique-moisture-surge-extended-thirst-relief

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief se preporučuje koristiti svakodnevno za trenutnu i dugotrajnu hidrataciju ili se nanosi preko make up-a tijekom dana za dodatnu hidrataciju i blistavost. Može se koristiti i kao maska - u tom se slučaju nanosi u debljem sloju, ne ispire se, a koža je upija u svoje najdublje dubine. Nanosi se prije svoje kreme, nakon kreme, prije pudera, pomiješajte je s puderom, kako god…

Cijena Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief kreme je 299 kuna (50 ml). Trenutno je u Douglas parfumerijama moguće kupiti i specijalnu ediciju 'limited life' od 30ml za 65 kuna.

Tags: clinique, moisture, vlaga

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Hijaluronska kiselina u svakom trenutku: Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief