Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Hollywoodski bijeli zubi: Pearl Drops Hollywood Smile

pearl-drops-hollywood-smile

Zdrav, lijep i blistav osmjeh ukras je svakog lica.Na žalost bijeli zubi rijetko ostaju bijeli cijeloga života, uslijed konzumacije obojene hrane i pića, pušenja, starenja, lošeg liječenja ili genetike zubi mogu promijeniti boju i požutiti ili posiviti.

Jedna jabuka na dan ili pak jagode pomoći će zubima da ostanu bijeli, ali ako zdrava navika postane više iznimka nego pravilo preporuča se još jedan prirodan način izbjeljivanja zuba - pasta Pearl Drops koja će vratiti blistav holivudski osmijeh, baš kao onaj s reklame.

pearl-drops-hollywood-smile

Pearl Drops paste za poliranje zuba ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu usne šupljine i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

Jedan od proizvoda Pearl Drops dostupan i u Hrvatskoj, u dm trgovinama je Hollywood Smile pasta za poliranje zubi  sa specijalnom 4D formulom za izbjeljivanje zubi na bazi bisernog praha i čiste vode koja  uklanja mrlje i plak te stvara zaštitni sloj koji štiti od nastanka novih mrlja. Pomoću aktivnog kisika Pearl Drops Hollywood Smile održava bjelinu zubi te štiti od karijesa. Klinički dokazana formula je nježna i sigurna te uz svakodnevno korištenje zubima vraća prirodan sjaj i bjelinu.

Ne treba smetnuti s uma da lijep osmijeh počinje prevencijom - redovitim posjetima stomatologu, pravilnim četkanjem zuba, a ovisi i o unosu određenih prehrambenih namirnica – poručuje britanski brend Pearl Drops.

Cijena Pearl Drops Hollywood Smile paste za poliranje zubi je 33,90 kuna, a dostupna je u svim  dm trgovinama.

Tags: boju, starenja, života, lošeg, zubi, hrane, promijeniti, bijeli, pića, pušenja, obojene, konzumacije, uslijed, požutiti

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Hollywoodski bijeli zubi: Pearl Drops Hollywood Smile