Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

HR HYDRA COLLAGENIST: HIDRATACIJA U SRCU KOLAGENSKE MATRICE

Na policama Müeller parfumerija u City centru One i Garden mallu možete pronaći novu liniju Helene Rubinstein Hydra Collagenist koja se sastoji od anti-ageing seruma, kreme i njegu za područje oko očiju. Linija je rezultat desetogodišnjeg istraživanja s ciljem postizanja postizanje dubinske hidratacije te odgađanja starenja.

Pioniri na polju istraživanja kolagena posljednjih deset godina, Laboratoriji Helena Rubinstein otkrili su ulogu kožne kolagenske matrice u hidrataciji - kolagenske strukture zadržavaju vodu duboko u koži. Sinteza ovih molekula smanjuje se već nakon tridesete godine, a kolagenska matrica gubi svojstva i sposobnost zadržavanja vode. Smanjuje se njezina učinkovitost u biološkom kontinuumu te je narušen dotok vode u epidermis. Koža nije hidratizirana, gubi na elastičnosti te se pojavljuju prve bore uzrokovane dehidracijom.

 

Hydra Collagenist prvi je proizvod za njegu kože Laboratorija Helena Rubinstein koji osigurava hidrataciju i djeluje protiv starenja kože. Sadrži tehnologiju koja omogućava povećavanje broja 'mikro-hvatača' vode unutar kolagenske matrice. Oni zadržavaju vodu u površinskom dermisu i tako povećavaju dubinsku hidrataciju, dajući koži vidljivo pomlađeni izgled. Tehnologija Hydra Collagenist pruža rješenje za hidrataciju i borbu protiv starenja kože na dvije ključne razine: u dermisu, gdje zadržava vodu unutar kolagenske matrice te u epidermisu, gdje je zadržava na površini kože.

Djelovanje na razini dermisa:

Laboratoriji Helena Rubinstein kreirali su kompleks Derm-Hydrafix koji potiče sintezu molekula kolagena i glikoaminoglikana u cilju ojačavanja kolagenske matrice i poboljšanog vezivanja vode u dermisu. Djeluje duboko u koži, osiguravajući dubinsku hidrataciju i čvršću kožu.

Djelovanje na razini epidermisa:

Voda isparava iz kože migracijom molekula prema vanjskim dijelovima epidermisa. S godinama se to događa sve brže i tako dolazi do dehidracije. Kako bi zadržali vodu na površini kože, Laboratoriji Helena Rubinstein su kolagenske mikrosfere u dehidriranom obliku uklopili u tehnologiju proizvoda Hydra Collagenist. Djelujući poput spužvica, mikrosfere se mogu povećati i do devet puta. Vanjski dijelovi kože ih upijaju te na taj način zadržavaju dostupnu staničnu vodu.

Hydra Collagenist linija je nježne, ugodne, kremaste teksture se tope u dodiru s kožom, čine je mekom i osiguravaju dubinsku hidrataciju.

HYDRA COLLAGENIST INTENZIVNI ANTI-AGEING SERUM S DUBINSKOM HIDRATACIJOM

Serum koji poboljšava strukturu kože i čini je glatkijom te zahvaljujući dvostrukoj koncentraciji kolagenskih mikrosfera ima trenutačni i dugotrajni učinak reaktivacije dubinskog hidratiziranja kože. Koža je nakon nanošenja čvršća, a bore uzrokovane dehidracijom su vidljivo smanjene.

Koža svakim danom postaje sve čvršća i glatkija te izgleda puno mlađe. Lagana tekstura koži daje osjećaj dodira s vodom, koji se nakon potpunog nanošenja pretvara u iznimno ugodan osjećaj intenzivne hidratacije. Cijena seruma je 840 kn (40 ml).

HYDRA COLLAGENIST ANTI-AGEING KREMA S DUBINSKOM HIDRATACIJOM

Ova je krema rezultat vrhunske tehnologije i dostupna je u dvije različite teksture. Upijajuća gel krema pogodna je za sve tipove kože, odmah se upija i na koži ostavlja lagani, osvježavajući osjećaj. Krema bogate teksture posebno je kreirana za suhu kožu. Umiruje i hidratizira, pružajući osjećaj ugode na koži. Hidratacija je trenutna i dugotrajna, bore uzrokovane dehidracijom su smanjene. Koža svakim danom postaje sve mekša. Glatkija i elastičnija, izgleda vidljivo mlađe i sjajnije. Cijena kreme je 764 kn (50 ml).

HYDRA COLLAGENIST ANTI-AGEING NJEGA KOŽE OKO OČIJU S DUBINSKOM HIDRATACIJOM

Intenzivna i dugotrajna hidratacija osjetljivog područja oko očiju. Smanjuje bore uzrokovane dehidracijom i aktivno smanjuje znakove umora. Natečenost i tamni koluti oko očiju pomalo nestaju, a oči izgledaju svježije i odmornije. Cijena okoločne kreme je 473 kn (15 ml).

Tags: hydra, preparativa, serum, helena, rubinstein, krema, njega, collagenist, anti-ageing

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa HR HYDRA COLLAGENIST: HIDRATACIJA U SRCU KOLAGENSKE MATRICE