Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Hydrafacial u poliklinici Poliderma: Potpuno neagresivna metoda čišćenja kože

poliderma-hydrafacial

U poliklici Poliderma od ove zime možete napraviti Hydrafacial, najnoviji tretman koji uklanja sve nedostatke klasične mikroabrazije te daje znatno bolje rezultate bez oporavka i komplikacija pri čemu temeljito, dubinski čisti pore.

Naša koža je kao ogledalo stanja cijelog organizma. Glatka i čista koža san je svake žene, međutim ubrzani način života, loše navike i vrijeme  neizbježno ostavljaju traga. Na koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Naizgled čista koža ne znači da je zaista čista. Stoga dubinsko čišćenje lica nije samo estetski zahvat već zdravstvena potreba. Svakodnevno pranje lica vodom te raznim sredstvima ne čisti pore temeljito niti dubinski. Izlaganje smogu i raznim nečistoćama, teške kreme i make up začepljuje pore i pospješuju nastanak akni i drugih bolesti.

poliderma-hydrafacial

Za razliku od kozmetičkih, ponekad agresivnih tretmana čišćenja kože, može se reći da je Hydrafacial tretman najtemeljitija i najefikasnija, a istodobno potpuno neagresivna metoda dubinskog čišćenja kože. Ovo je jedina tehnologija gdje se tijekom tretmana istovremeno radi abrazija, vakum i vlaži koža. Serum bogat vitaminima, mineralima i antioksidansima vlaži i umiruje kožu te potpuno uklonja iritaciju. Metoda je iznimno ugodna, bez ikakvih komplikacija i oporavka, eventualno blagog crvenila 3-5 min nakon tretmana.  Sam tretman nije nimalo neugodan, traje oko 20-tak minuta te je pogodan za sve tipove kože, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a svjetuje se dva puta godišnje u svrhu dubinskog čišćenja lica.

poliderma-hydrafacial

'Cilj tretmana je dubinsko čišćenje lica, gdje se uklanjaju svi mrtvi slojevi kože. Dolazi do smanjenja pora i pigmentacije, ožiljci se zaglađuju i smanjuju, te koža doslovno prodiše. Ova terapija koristi se i za liječenje akni, koja za razliku od korištenja bilo koje kozmetike, puno bolje djeluje radi uspješnijeg prodora u pore', objasnio je dr. Dinko Kaliterna.

Cijene Hydrafacial tretmana kreće se od 700 kn za tretman čišćenja lica i liječenja akni, 800 kn za osvježenje lica, a do 900 kn za tretman pomlađivanja.

Tags: poliklinika, poliderma

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Hydrafacial u poliklinici Poliderma: Potpuno neagresivna metoda čišćenja kože