Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

I tijelo treba vrhunsku, luksuznu njegu: La Prairie Cellular Energizing Body linija

la-prairie-energizing-body

La Prairie stručnjaci potražili su jedinstvene sastojke u moru i kombinirajući ih sa Cellular Complexom stvorili su liniju Cellular Energizing Body.

More obiluje mineralima, planktonima i algama svi sa jedinstvenim sposobnostima koje pomažu našoj koži izgledati zdravije i mlađe. U liniji se nalazi sprej za tijelo, losion i gel za tuširanje.

la-prairie-energizing-body

Cellular Energizing Body Spray

Cellular Energizing Body Spray njegujući je sprej za tijelo koji podiže energiju. Ovaj jedinstveni tretman s aromaterapijskim mirisima crvenog grejpa, kardamoma i verbene podiže tonus kože i hidratizira te ima energizirajući učinak i za tijelo i za osjetila. Smiruje i njeguje kožu, poboljšava je i održava kože glatkom. Hidratizira i pomaže vezivanju vlage u koži te štiti kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Dolazi u pakiranju od 50 ml (520 kuna) i 100 ml (878 kuna).

Cellular Energizing Body Lotion

Losion za tijelo vraća koži vlagu te je hrani, a pritom joj daje suptilan energizirajući miris koji osvježava. Sadrži ovlaživače i proteine koji privlače i vežu vlagu u koži, dok istodobno štite od isušivanja i slobodnih radikala. Cijena Cellular Energizing Body Lotiona je 472 kune (150 ml).

Cellular Energizing Body Bath & Shower Gel

Cellular Energizing Bath and Shower Gel ima jedinstvenu formulu sa teksturom koja se pretvara u bogatu pjenu. Nježno čisti kožu bez isušivanja ostavljajući je mekom, nahranjenom i nježno namirisanom. Cijena mu je 438 kuna (200 ml).

 

Recenziju La Prairie Cellular Energizing Body Spraya možete pročitati ovdje --> link

 

Tags: prairie, cellular

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa I tijelo treba vrhunsku, luksuznu njegu: La Prairie Cellular Energizing Body linija