Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealan poklon za vašu kožu: Vichy 1931 Limited Edition metalne kutije

vichy-xmas-box

Davne  1931. godina nastao je Laboratorij Vichy i počelo zlatno doba Vichy Spa odredišta u Francuskoj. Kako bi se prisjetili tih vremena Laboratoriji Vichy su uz pomoć francuskog ilustratora Bertranda de Miollisa osmislili četiri poklon kutije inspirirane blagdanskim danima i zimskim mjesecima u Vichy Spa centru.

Odaberite idealan poklon za vašu kožu – Vichy proizvode za rutinu čišćenja, transformacije i njege lica.

vichy-xmas-box

Bakrena boja kutija je prepoznatljiv materijal Laboratorija Vichy te je povijesno korišten za crpljenje Vichy termalne vode iz zemlje zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima. Ove zime, uz kupnju dva Vichy proizvoda za idealnu rutinu njege Vichy poklanja ekskluzivnu 1931 Limited Edition metalnu kutiju.

Personalizirani ritual čišćenja, transformacije i njege lica tri su ključne tajne za otkrivanje idealne kože.

1. ČIŠĆENJE: Idealna koža je čista i zdrava te oslobođena negativnih čimbenika kao što su zagađenje zraka, mrtve stanice, šminka i sebum. Ovaj prvi korak u rutini njege  lica obuhvaća svakodnevno korištenje idealnog proizvoda za čišćenje lica za određeni tip kože i Vichy termalne vode koja svojim umirujućim i obnavljajućim sastojcima vraćaju ljepotu i zdravlje koži.

2. TRANSFORMACIJA: Drugi korak u rutini njege lica je transformacija kože. Ovaj korak zahtjeva visoko koncentriranu formulu koju često nalazimo u serumima. Proizvod koji  djeluje od prve kapi za preoblikovanje kože iznutra prema van neizostavan je dio Vichy rituala za postizanje idealnog tena i kože lica.

3. NJEGA: Ovaj važni korak pruža hidrataciju  te hrani kožu aktivnim sastojcima kako bi koža iz dana u dan bila zdrava i očuvana. Vichy je osmislio različite linije koje sadrže najprikladniju njegu za svaki tip kože kako bi svaka žena mogla dostići svoj ideal kože lica.

vichy-xmas-box

Vichy 1931 Limited Edition kutija se dobiva pri kupnji 2 Vichy proizvoda za njegu lica i/ili čišćenja lica, izuzev Aqualia njege za usnice. Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u ovlaštenim Vichy partner ljekarnama.

Tags: vichy, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Idealan poklon za vašu kožu: Vichy 1931 Limited Edition metalne kutije