Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealna koža bez nepravilnosti: Vichy Idealia Pro

vichy-idealia

Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, a Vichy je proljetos lansirao prvu kremu u liniji Idealia sa ekstratom kombuše (--> link). Odgovarajući na potrebe kože, Vichy lansira novi proizvod Idealia PRO koji djeluje protiv svih vrsta nepravilnosti u pigmentaciji – za idealnu kožu.

Do sada su se bore i gubitak čvrstine kože smatrali glavnim znacima starenja, no danas se javlja novo mjerilo mladosti: potpuna kvaliteta kože na površini. Taj ideal nije povezan samo s manjim brojem bora, već i s lijepom kožom koja je ravnomjerna, homogena te bez nepravilnosti u pigmentaciji.

vichy-idealia-pro

U tu je svrhu Vichy oblikovao novu kategoriju proizvoda protiv starenja Idealia. Novi proizvod Idealia Pro djeluje na sve nepravilnosti u pigmentaciji - smeđe pjege, pjege od sunca, staračke pjege te pjege kao posljedice akni.

80% žena u dobi od 30 do 50 godina izrazilo je svoje nezadovoljstvo i zabrinutost zbog bar jedne vrste od gore nabrojenih nepravilnosti u pigmentaciji, stoga su nepravilnosti u pigmentaciji nova značajna dimenzija u određivanju idealne kože.

vichy-idealia-pro

Nakon 11 godina ekspertize u djelovanju na nepravilnosti u pigmentaciji kože, kao rezultat opsežnih istraživanja nepravilnosti u stvaranju kožnog melanina, Vichy predstavlja sintezu: LHA + DRM BRIGHT™ kompleks. LHA je aktivna tvar što se često koristi u dermatologiji, a ima 100% djelovanje na epidermis te se odlikuje učinkom pilinga. Nježno ljušti površinu epitela kako bi se uklonile nepravilnosti. DRM BRIGHT™ Kompleks je ekskluzivan kompleks učinkovitih depigmentacijskih sastojaka koji djeluju na izvor nastanka nepravilnosti u pigmentaciji u dermisu. Sastoji se od eperulina koji ima depigmentacijsko i protuupalno djelovanje, procisteina koji utjeće na depigmentacija i antioksidacijski učinak te djeluje na vlaženje kože i vitamina Cg, snažnog antioksidansa koji djeluje protiv starenja.

Idealia Pro namijenjena je svim tipovima kože, pa i onoj najosjetljivijoj zahvaljujući hipoalergenoj formuli bez parabena obogaćenoj termalnom vodom Vichy. Već nakon četvrtog tjedna korištenja nepravilnosti u pigmentaciji postaju manje vidljive, a ten ravnomjerniji.

Idealia Pro ima nježnu i svježu, brzo-upijajuću teksturu, hibrid je seruma i fluida za samostalno korištenje ili pod odabranom dnevnom njegom. Idealiu Pro možete  naći u ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 250 kuna.

Tags: vichy, nepravilnosti, anti-age, starenje, hiperpigmentacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Idealna koža bez nepravilnosti: Vichy Idealia Pro