Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealna koža s Vichyjem: projekt 100 dana 100 žena

vichy-100-zena

Vichy personalizirana rutina čišćenja, transformacije i njege tri su ključna koraka za otkrivanje idealne kože.  Ove godine, Vichy predstavlja projekt 100 DANA 100 ŽENA: U 100 dana 100 će žena u Hrvatskoj putem personalizirane rutine staviti Vichy proizvode na test svoje idealne kože i dugoročno preoblikovati njenu kvalitetu i zdravlje.

Što je zapravo idealna koža? Ujednačen i blistav ten bez nepravilnosti? Mladolik izgled bez bora, podočnjaka i pigmentacijskih mrlja? Idealna koža je individualni potencijal naše kože da uz odgovarajuću njegu, dugoročno preoblikuje kvalitetu i dosegne svoj ideal.

Bez obzira na tip kože (osjetljiva, zrela, suha, sklona nepravilnostima) dob ili stil života koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal. Život kože dinamična je ravnoteža podložna višestrukim utjecajima, unutarnjim i vanjskim. Vichy smatra da je njega koju nudimo koži važnija od njene prirode:  personaliziranom rutinom za određeni tip kože ona se obnavlja, štiti, zadržava vodu, hranjive tvari, dugotrajno je preoblikovana i dostiže svoj ideal. Savršenstvo ne postoji ali osobni ideal moguće je dostići- Vichy zna kako.

vichy-100-zena

Personalizirana rutina čišćenja, transformacije i njege tri su ključna koraka za otkrivanje idealne kože. Svaki proizvod pažljivo je odabran iz različitih Vichy linija prema potrebama kože i željama svake osobe.

1. ČIŠĆENJE: Idealna koža predstavlja čistu i zdravu kožu koja ne sadrži nečistoće poput zagađenja, mrtvih stanica, šminke i sebuma. Čišćenje je ključan korak i sam početak transformacije kvalitete kože.

2. TRANSFORMACIJA: Korak transformacije zahtjeva visoko koncentriranu formulu poput seruma koja djeluje već od prve kapi i preoblikuje kožu dubinski, iz unutra prema van, vračajući joj zdravi sjaj i bolju kvalitetu.

3. NJEGA: Njega koži pruža hidrataciju s neophodnim hranjivim sastojcima za njeno zdravlje te aktivnim sastojcima za poticanje dugoročne transformacije iz dana u dan.

vichy-100-zena

100 žena različite životne dobi, stila života, zanimanja i tipa kože dobilo je priliku da prve u Hrvatskoj definiraju svoje viđenje idealne kože pomoću nove Vichy  web dijagnoze koja pruža personalizirani pristup svakoj osobi. Na osnovi dijagnoze svakoj je ženi  omogućen profesionalan savjet kod definiranja ideala svoje kože te kod odlučivanja što promijeniti, preoblikovati i usavršiti. 100 dana svakodnevne personalizirane rutine - Vichy je omogućio odabranim ženama iz Hrvatske nakon provedene dijagnoze. Svaka žena primila je personaliziranu Vichy rutinu proizvoda koja se sastoji od proizvoda za čišćenje, seruma za transformaciju te njege za dugoročno preoblikovanje kvalitete kože. 100 žena  100 dana naslov je brand kampanje koja će pratiti iskustva žena na Vichy web stranici, od prvog do zadnjeg dana njihovog putovanja prema idealnoj koži.

Vichy poziva sve žene da posjete www.vichy.hr/100dana100zena ili najbližu Vichy partner ljekarnu kako bi putem nove Vichy dijagnoze idealne kože otkrile svoju personaliziranu rutinu proizvoda za idealnu kožu.

Tags: vichy, rutina

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Idealna koža s Vichyjem: projekt 100 dana 100 žena