Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealna zaštita tijela: Vichy Capital Soleil linija

vichy-capital-soleil-2013

Linija proizvoda Vichy Capital Soleil za tijelo predstavlja napredne proizvode za zaštitu od sunca s najvišom razinom učinkovitosti i pouzdanosti, koji osiguravaju osjećaj ugode te su prilagođeni osjetljivoj koži.

vichy-capital-soleil-suho-ulje-spf-40

Capital Soleil suho ulje SPF 20 & SPF 40 prvo je Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži.  Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.

vichy-capital-soleil

VICHY SAVJETI:

1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju. U protivnom, zaštitni faktor na vašoj koži bit će niži od onoga na pakiranju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.

2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka s površina kao što su voda, pijesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate zaštititi svoju kožu!

3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca s kože te je dodatno njegujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.

vichy-capital-soleil

Osim Capital Soleil suhog ulja sa SPF 20 (141 kn) i SPF 40 (164 kn), u Capital Soleil liniji može se naći idealan odgovor za različite potrebe i tipove kože za zaštitu tijela od sunčevih zraka: Capital Soleil MLIJEKO u velikom obiteljskom pakiranju dolazi po super cijeni dostupno kao SPF30 te SPF50+ (164 kn), Capital Soleil SPREJ za jednostavno i brzo nanošenje dolazi sa SPF30 i SPF50+ (156 kn) i Capital Soleil MLIJEKO GEL za svježu teksturu koja se lako nanosi i brzo upija SFP20 (148 kn).

Početkom lipnja započela je i promotivna Capital Soleil akcija u ljekarnama. Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz linije Capital Soleil Vichy daruje torbu za plažu. Akcija traje do isteka zaliha.

vichy-capital-soleil

Tags: vichy, sunčanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Idealna zaštita tijela: Vichy Capital Soleil linija