Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idete na skijanje? Ne zaboravite SPF zaštitu!

Nivea Sun predstavlja posebnu liniju za zaštitu kože od sunca i hladnoće tijekom zimskih mjeseci. Linija sadrži pet krema za odrasle i djecu koje su svojim formulama i zaštitnim faktorima prilagođene izazovima intenzivnog UV zračenja, jakog vjetra i niskih temperatura na snježnim planinskim vrhovima.

Planinski snijeg u kombinaciji s toplim sunčevim zrakama iz godine u godinu privlači skijaše diljem svijeta da uživaju na zimskim radostima. No, čak i kada je nebo oblačno, sunce može intenzivno djelovati na kožu, a UV zrake reflektiraju se od snijega te se njihov intenzitet se na nadmorskoj visini od 1000 metara povećava za 15 do 20 posto. Hladnoća i vjetar dodatno isušuju i oštećuju kožu. Stoga je u zimskim mjesecima važno zaštiti kožu od ekstremnih vremenskih uvjeta. Nivea Sun Alpin kombinacijom posebne emulzije vode i ulja te vitamina E pruža posebnu zimsku zaštitu od sunca, vjetra i hladnoće, za odrasle i djecu.

Nivea Sun Alpin 2-u-1 krema i stik - SPF 15 i SPF 30

Umjereno visoka zimska zaštita trenutno štiti lice i usne od sunca, hladnoće i vjetra. Praktično džepno 2-u-1 pakiranje služi kao zaštitna krema za lice i stik za usne. Krema s vitaminom E pruža aktivnu zaštitu stanica kože. Posebna formula čuva kožu od opeklina, hladnoće i dehidracije dok balzam savršeno štiti osjetljivu kožu usana.

Okvirna maloprodajna cijena (20 ml) je 40,80 kn (SPF 15) i 48,50 kn (SPF 30).

Nivea Sun Kids Alpin krema za djecu SPF 50+

Zimska krema s vrlo visokim zaštitnim faktorom pouzdano štiti osjetljivu dječju kožu od planinskog sunca, vjetra i hladnoće. Koristi se kako bi u vremenu zimskih radosti pouzdano zaštitili kožu od opeklina i dugotrajnih oštećenja. Vitamin E blokira slobodne radikale, a zaštitna formula štiti kožu od hladnoće, bez emulgatora i konzervansa.

Okvirna maloprodajna cijena (40 ml, SPF 50+) je 65,40 kn

Nivea Sun Alpin proizvodi dostupni su ekskluzivno u prodavaonicama dm-a.

Tags: nivea, sunčanje, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Idete na skijanje? Ne zaboravite SPF zaštitu!