Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Imate osjetljivu kožu? La Roche-Posay dnevna njega

la-roche-posay-daily-care-paket

Osjetljiva koža postaje globalna realnost za sve ljude koji se pod utjecajem okoline, klime i načina života susreću s iritacijama, svrbežom, crvenilom, zatezanjem ili peckanjem. Ukoliko postoji čak i privremena ili jednokratna pojava jednog ili više simptoma govorimo o osjetljivoj koži kojoj je potrebna posebno prilagođena dnevna njega.

La Roche-Posay, stručnjak za osjetljivu kožu predan je razvoju proizvoda osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost za svaki tip osjetljive kože. Linije Hydreane, Hydraphase, Toleriane, Rosaliac i Nutritic  predstavljaju cjelovite dnevne njege za potrebe svakog tipa osjetljive kože.

la-roche-posay-daily-care-paket

Osjetljiva koža je nepredvidljiva te se svaka očituje različitim simptomima i intenzitetom. Klimatske promjene, UV zračenja, zagađenje okoliša, način života, stres i neprikladna kozmetika mogu uzrokovati sljedeće simptome: iritacije, ljuštenje, svrbež, crvenilo, zatezanje kože i peckanje. Ukoliko postoji privremena ili stalna pojava jednog ili više od navedenih simptoma u pitanju je osjetljiva koža koja zahtjeva posebno prilagođenu njegu.

la-roche-posay-hydreane-legere-rich

HIDRATACIJA

HYDREANE Legere & Riche hidratantna njega za osjetljivu kožu pruža dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osjetljivosti kože. Sadrže hidrolipide-prijenosnike vode nove generacije koji djeluju poput vanjskog zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom s umirujućim djelovanjem.

la-roche-posay-hydraphase-intense-serum

INTENZIVNA REHIDRATACIJA

Koža je zategnuta i isušena te vrlo brzo pokazuje znakove umora. Prve linije isušenosti i smanjenje elastičnosti kože postaje vidljivo. To sve znači da joj treba intezivna hidratacija. HYDRAPHASE INTENSE intenzivna rehidratantna njega s dugotrajnom učinkovitošću sadrži fragmente hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje - intenzivno hidratizira i učvršćuje veze među stanicama radi zadržavanja vode u koži. Njega omogućuje dodatnu mekoću i gipkost kože. Linija se sastoji od Hydraphase Intense Legere & Riche njege, Hydraphase UV Intense Legere & Riche njege s UV zaštitom, seruma te njege za područje oko očiju.

la-roche-posay-nutritic-intense-proizvodi

SUHA KOŽA

Koža je suha i hrapava popraćena osjećajem zategnutosti. Ljušti se te se na njoj pojavljuju suha područja. NUTRITIC INTENSE hranjiva je njega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epiderme dostupna je u dvije teksture - Nutritic Intense za suhu i Nutritic Intense za vrlo suhu kožu. Njega sadrži novu generaciju lipida s dokazanom učinkovitošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i bjelančevina nužnih za osjećaj ugode i zaštitu kože. Koža je umirena,a neugodan osjećaj zategnutosti, peckanja i svrbeža nestaje.

la-roche-posay-toleriane

NETOLERANTNA KOŽA

Koža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korištenja kozmetičkih preparata ili nakon čišćenja vodom. TOLERIANE je umirujuća zaštitna njega za netolerantnu kožu dostupna u dvije teksture ublažuje zatezanje, bockanje i osjećaj peckanja koji su specifični za osjetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suhu i Toleriane Ultra Fluid za mješovitu do masnu kožu prikladni su za iznimno osjetljivu i kožu sklonu alergijama. Ultra-hermetičko pakiranje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.

KOŽA SKLONA CRVENILU

Na koži se pojavljuju osjetljive krvne žilice te je koža sklona crvenilu kojem se često pridružuje osjećaj štipanja, vrućine ili zategnutosti. ROSALIAC UV-Hidratantna njega protiv crvenila kože dostupna u dvije teksture,za normalnu i suhu kožu; dugotrajno neutralizira uzrok crvenila te intenzivno umiruje osjetljivu kožu. Sadrži zaštitni faktor 15 i termalnu vodu La Roche-Posay.

Prilikom kupnje La Roche-Posay proizvoda za njegu lica sačuvajte račun, pokažite ga farmaceutu zajedno s ispunjenom karticom prve kupnje i ostvarite pravo na poklon u ljekarni u kojoj ste kupili proizvod. A ako ne znate kako pronaći odgovarajuću njegu  u odabranim  La Roche-Posay ovlaštenim ljekarnama potražite Sensitest i pronađite odgovarajuću njegu za vašu kožu. Sensitest je patentirana znanstvena dijagnoza za određivanje profila osjetljivosti kože koja je rezultat istraživanja i kliničkih ispitivanja na više od 6.000 ljudi diljem svijeta.

Tags: njega, roche-posay

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Imate osjetljivu kožu? La Roche-Posay dnevna njega