Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Imate samo jednu kožu, zaštitite je od sunca: Daylong poklon paketi

daylong-sun

Daylong linija proizvoda pruža učinkovitu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja.

Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože. Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Kako biste svoju kožu zaštitili od sunca i temeljito obnovili, Daylong je pripremio poklon pakete čijom ćete kupovinom uštedjeti, a vašoj ćete koži pružiti učinkovitu zaštitu od sunca.

daylong-anti-age-poklon-paket

DAYLONG ANTIAGE POKLON PAKET

Uz Daylong ultra face SPF 25 (50 ml) koji štiti od štetnog UVA i UVB zračenja i pomaže održati svjež i mladenački izgled kože, Daylong vam poklanja regenerirajući losion Daylong after sun Repair (50 ml) za njegu i obnovu kože nakon izlaganja suncu.

Daylong ultra face SPF 25 losion jedinstvena je kombinacija filtara za zaštitu od sunca i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju nastanak čimbenika starenja kože uvjetovanih svjetlošću te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga ugodnom dnevnom kremom sa zaštitnim učinkom i prikladnom podlogom za šminku za sve tipove kože.

Daylong after sun Repair je regenerirajući losion s enzimom endonukleazom za obnovu DNK koji pomaže oporavak suncem oštećene kože i pridonosi prevenciji preranog starenja kože. Učinak enzima endonukleaze upotpunjen je djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E koji održavaju vlažnost i elastičnost kože te na taj način pomažu održavanje prirodne otpornosti i ljepote. Daylong after sun Repair nanesite na lice nakon izlaganja suncu. Losion se lako nanosi, brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži. Ugodna tekstura, blag miris i nemasna podloga čine ga pogodnim za nanošenje tijekom vrućih ljetnih dana i noći. Preporučena cijena Daylong antiage poklon paketa je 119,67 kn.

daylong-poklon-paket

DAYLONG POKLON PAKET

Opušteno uživajte u aktivnostima na suncu i uštedite 33% kupovinom Daylong poklon paketa za zaštitu od sunca: Daylong ultra SPF 25 (100 ml) liposomalni losion namijenjen osobama svijetle puti i kose te osobama sklonim pjegama i Daylong Kids SPF 30 (100 ml) za zaštitu osjetljive dječje koji njeguje dječju kožu djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E. Preporučena cijena Daylong poklon paketa je 148,17 kn.

Tags: sunce, zaštita, daylong

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Imate samo jednu kožu, zaštitite je od sunca: Daylong poklon paketi