Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Inovacija u hidrataciji: La Roche Posay Hydraphase Intense serum

la-roche-posay-hydraphase-intense

Laboratoriji La Roche Posay, nakon uspješnica u liniji Hydraphase, lansiraju i serum Hydraphase Intense koji predstavlja inovaciju na području hidratacije kože.

Visokotehnološke je teksture koja izglađuje kožu i ispunjava ju vodom, a formula s koncentriranom hijaluronskom kiselinom, arganinom + serinom u obliku mikro kapljica prodire u kožu s ciljanim djelovanjem.

la-roche-posay-hydraphase-intense-serum

Dokazano je da je dehidracija kože jedan od uzročnika preuranjenog starenja. Dehidriranoj koži nedostaje voda koja čini 70% kožnih stanica i daje koži mekoću i elastičnost. Kako bismo osigurali dostatnu hidrataciju, voda se mora zadržavati u rožnatom sloju kako bi ojačavala stanične veze. Obzirom da je dokazano da dehidrirana koža brže stari jer se smanjuje razina hijaluronske kiseline. Gubitkom hijaluronske koža počinje gubiti na građi i elastičnosti, postaje slabija te se javljaju prvi znakovi starenja.

Tekstura Hydraphase Intense seruma dopušta visok udio aktivnih sastojaka za trenutnu učinkovitost. Njegova vodenasta tekstura, rijetka i svježa idealna je za nanošenje svaki dan prije bilo koje druge njege kože.

Fragmenti hijaluronske kiseline pružaju trenutnu i dugotrajnu hidrataciju jer stimuliraju sintezu staničnih veza i zadržavaju vodu za dugotrajnu hidrataciju.

Arginin + Serin su aminokiseline prirodno prisutne u koži koje pomažu proces hidratacije kože na način da zadržavaju i fiksiraju vodu u koži. Djelovanje fragmenata hijaluronske kiseline je, dakle, poboljšano.

Termalna voda La Roche-Posay je s najvećim udjelom zastupljena u serumu. Protiv nadraživanja, antioksidativna i umirujuća, ona hidratizira i umiruje osjetljivu i krhku kožu.

Informativna cijena seruma je 177 kn (može varirati ovisno o ljekarni).

Tags: serum, hidratacija, roche

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Inovacija u hidrataciji: La Roche Posay Hydraphase Intense serum