Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Inovativni anti-celulitni tretman: Lierac Body Slim

lierac-body-slim

Lierac predstavlja inovaciju na području anti-celulitnih tretmana sa svojim Body Slim anticelulitnim tretmanom.

Istraživači iz Lierac laboratorija su otkrili da tijelo odraslih ljudi sadržava tzv. 'smeđe' adipocite za koje se smatralo da su prisutni samo u novorođenčadi. Adipociti imaju ulogu u proizvodnji energije kroz mobilizaciju i eliminaciju lipida. Za skladištenje lipida odgovorni su 'bijeli' adipociti koji su također glavna komponenta celulita.

Otkriće da je transformacija bijelih adipocita u smeđe moguća postalo je izvor nadahnuća u stvaranju revolucionarnog anticelulitnog proizvoda koji ima trostruko djelovanje: protiv narančine kore, opuštanja kože te za poticanje drenaže odnosno protiv zadržavanja vode.

Sadrži patentirani kompleks s ekstraktom lotusa,  bijelom vrbom i biotehnološkim peptidima koji djeluje na bijele adipocite i transformira ih u smeđe. Taj proces potpomaže 10% kofeina u kombinaciji s ekstraktom bazge te proteinima žita. Lako se upija i ostavlja kožu nježno namirisanu kombinacijom irisa, ruže i jasmina. Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama po cijeni od 358 kuna.

Tags: njega, lierac, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Inovativni anti-celulitni tretman: Lierac Body Slim