Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Intenzivni tretman za vaše lice i vrat: Elizabeth Arden Ceramide Gold Ultra Restorative Capsule

elizabeth-arden-ceramide-capsules

Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules intenzivni tretman za lice i vrat novi je zlatni standard u anti-aging njezi lica kuće Elizabeth Arden.

Originalne Elizabeth Arden Ceramide Time Complex Capsules predstavljene 1991. godine reformulirane su i tehnološki usavršene. Razvili su formulu sa sastojcima koji, kombinirani s do sadašnjom ceramidnom tehnololgijom, povećava učinkovitost i korist seruma u kapsulama.

Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules imaju ekskluzivni CLX kompleks koji daje povratnu snagu ceramidima i esencijalne lipide koji pomažu ojačati barijeru kože protiv vidljivih znakova starenja. Istraživanja su pokazala da je ova idealna mješavina sastojaka čak efikasnija od samih ceramida, maksimizirajući zaštitna svojstva prvog vanjskog kožnog sloja, braneći ga od znakova starenja. Ceramidne kapsule podupiru prirodni kolagen, dajući čvršći izgled koži. Usredotočuju se na sitne linije i bore kako bi maksimizirao glađi, mlađi, podjednaki tonus koži.

elizabeth-arden-ceramide-capsules

Osim ceramida, u kapsulama se nalaze i retinoli, zbog njihove dokazane borbe protiv starenja.  Kombinirani su retinyl palmitate i patentirani Elizabeth Arden, klinički dokazani, retinil linoleati. Ova dvostruka retinil tehnologija radi na izglađivanju sitnih linija i bora i pomažu osnažiti prirodni kolagen, kako bi podupro čvršći izgled kože. Retinoli također poboljšavaju jasnoću kože za ravnomjerni tonus kože. Također sadrže antioksidans vitamin E koji štiti kožu od stresova iz okruženja te ekstrakt sjemenki boražine koji smiruje osjetljivu kožu.

1990. godine, Elizabeth Arden je započela revoluciju u njezi lica sa otkrićem ceramida i stvaranja prve doze za jednokratno korištenje, kako bi stvorila ceramide identične koži lica. Ceramidi su esencijalni lipidi pronađeni na površinskom sloju kože koji zadržavaju integritet površinskog sloja kože. Oni su vezivo koje drži zajedno stanice kože. Kada je ovaj sloj netaknut, koža izgleda glatko i sjaji.

Tony Vargas, izvršni direktor istraživanja i razvoja Elizabeth Ardena objašnjava: 'Površinski sloj je koža koju vidite. Zdrava barijera označava snažnu, glatku, zdravu kožu. Ali tijekom vremena i izlaganju kože okruženju, prirodni ceramidi iz kože mogu biti kompromitirani i dovesti do gubitka vlažnosti, grubosti, sitnih linija i bora, dopuštajući vanjskim iritacijama da prodru u kožu.'

Ceramide Gold Ultra Restorative Capsules intenzivni tretman za lice i vrat sadrži 60 kapsula, a cijena mu je 655 kuna.

Tags: arden, elizabeth, lice, tretman, anti-aging, ceramide, vrat

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Intenzivni tretman za vaše lice i vrat: Elizabeth Arden Ceramide Gold Ultra Restorative Capsule