Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Intenzivno u borbu protiv starenja: Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

vichy-liftactiv-serum-10-supreme

Utjecaj vremena, odnosno, sati koji prolaze na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Vichy je kreirao novi serum koji se intenzivno bori protiv dnevnog starenja kože – Liftactiv Serum 10 Supreme.

Starenje kože je biološki proces koji utječe na cjelokupnu ravnotežu kože i s godinama rezultira u gubitku njezine otpornosti i borama. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana - od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. S  vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji - bore su dublje, a koža izgubi čvrstoću.

vichy-liftactiv-serum-10-supreme

Koža se s godinama oporavlja 5 puta sporije, što pokazuje Vichy istraživanje koje je otkrilo da mladoj koži treba 6 sati da ponovo pokrene svoje funkcije obnavljanja, dok je zrelijoj koži potrebno 30 sati. Rezultat nepotpunog oporavka zrelije kože može biti akumulacija znakova starenja. Vichy je u novom proizvodu Liftactiv Serum 10 Supreme u jednoj formuli objedinio dva moćna sastojka za ubrzano obnavljanje kože Ramnozu i fragmentiranu hijaluronsku kiselinu.

Ramnoza je jednostavni šećer koji zbog svojih jedinstvenih anti-age svojstva utječe na jačanje strukture kože i umanjivanje znakova starenja. Ramnoza je biljni šećer dobiven od srebrne breze (Betula pendula) s posebnom snagom u borbi protiv starenja kože. Fragmentirana hijaluronska kiselina odabrana je zbog svoje jedinstvene veličine koja je znatno manja od klasične molekule hijaluronske kiseline. Poznata po svojim anti-age svojstvima i pozitivnom učinku na elastičnost kože, ima posebnu sposobnost prodiranja  unutar kože. Nova jedinstvena formula Liftactiv Serum 10 Supreme donosi dvostruko više ramnoze u epidermis te je biološka raspoloživost ramnoze udvostručena.

vichy-liftactiv-serum-10-supreme

Liftactiv Serum 10 Supreme djeluje na 10 vidljivih znakova starenja kože: bore, gubitak čvrstoće kože, borice, beživotan ten, umoran izgled, neujednačen ten, gubitak punoće kože, gubitak tonusa kože, znakove umora, usušenu kožu. Koža je nakon upotrebe proizvoda trenutačno i vidljivo preoblikovana, obnavljanje kože je ubrzano. Liftactiv Serum 10 Supreme je ispitan pod dermatološkim nadzorom i primjeran za osjetljivu kožu.

Cijena Liftactiv Serum  10 Supreme je 290,76 kuna.

Tags: vichy, serum, liftactiv

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Intenzivno u borbu protiv starenja: Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme