Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Izbrišite celulit: Biotherm Celluli Eraser

biotherm-celluli-eraser-algues

Biothermova nova uzdanica u borbi protiv celulita zove se Celluli Eraser. Celluli Eraser proizvod je nove generacije za borbu protiv celulita sa prvom formulom za sprječavanje ponovnog nastanka celulita čiji učinak traje najmanje mjesec dana nakon jednomjesečnog korištenja na svakodnevnoj bazi.

biotherm-celluli-eraser

Celluli Eraser ima anticelulitno djelovanje koje sprječava ponovnu pojavu celulita tijekom razdoblja od mjesec dana nakon posljednjeg nanošenja, a istraživanja pokazuju vidljivo smanjenje celulita (26-postotno smanjenje nakon samo 4 tjedna).

Glavni aktivni sastojak koji Biotherm koristi u proizvodu Celluli Eraser je ekstrakt morske alge koraline. U kombinaciji sa čistim kofeinom, ekstrakt koraline potiče razgradnju masti, istovremeno sprječavajući stvaranje novih masnih stanica. Stoga rezultati Celluli Erasera traju najmanje mjesec dana nakon posljednjeg korištenja proizvoda.

U svom prirodnom staništu, Corallina officinalis sprječava nastanjivanje organizama na koraljni greben. Na koži, kalcijem bogat ekstrakt koraline pomaže pri sprječavanju nakupljanja masnih stanica u koži, zahvaljujući sposobnosti poticanja diferencijacije (pretvaranja) preadipocita u adipocite (masne stanice), odnosno sprječavanja stvaranja adipocita. Osim što sprječava nakupljanje, ekstrakt koraline potiče i lipolizu tj. razgradnju postojećih nakupina masti.

biotherm-celluli-eraser

Neljepljiv, prozračan i vodenast zelenkasti gel nježno se stapa s kožom i pruža osvježavajući učinak. Brzo se upija i suši te ne ostavlja tragove, što omogućava odijevanje neposredno nakon nanošenja. Ima osvježavajući miris u čijem su sastavu citrusne note stopljene sa aldehidima, srce je od aromatičnog drva licee i metvice, a bazu čine drvenaste note.

Mini Anden, tridesetčetverogodišnji model i glumica švedskog podrijetla koja je svojom prirodnom i njegovanom ljepotom novo je lice Biothermove kampanje za promociju proizvoda za njegu tijela, počevši s Celluli Eraserom.

Preporučena maloprodajna cijena Celluli Erasera je 286 kuna (200ml).

Tags: biotherm, tijelo, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Izbrišite celulit: Biotherm Celluli Eraser