Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Jedna minuta dnevno za prekrasnu kožu lica: SkinPro Cleansing System by Oriflame

oriflame-skinpro

Oriflame kozmetika je lansirala svoj najnoviji proizvod SkinPro Cleansing System, visoko učinkoviti uređaj za čišćenje lica koji pruža maksimalan učinak na koži.

Potrebna je samo jedna minuta dnevno kako bi postigli osam puta blistaviji izgled kože lica, smanjenu vidljivost pora, poboljšnu teksturu kože i ujednačeni tonus kože.

Tajna je u učinkovitom čišćenju lica. Temeljito čišćenje je neizostavan prvi korak u njezi kože kojim uklanjamo nečistoće, make-up i masnoće zarobljene u porama da bismo povećali učinak daljnje njege. Upravo iz tog razloga, po ocjeni korisnica uz SkinPro Cleansing System postiže se 5x učinkovitiji efekt od uobičajenog ručnog čišćenja.

oriflame-skinpro

Sa SkinPro Cleansing System uređajem dovoljna su četiri jednostavna koraka: četkica se prvo navlaži vodom, zatim se nanese omiljeno sredstvo za čišćenje lica te se nakon toga lice čisti sa Skin Pro Cleansing Systemom kružnim pokretima do 1 minute. Nakon čišćenja lice se temeljito ispere vodom.

Korištenjem SkinPro Cleansing System uređaja postiže se 8 x blistaviji izgled (klinička studija), korisnice su ocjenile da im je korištenjem ovog proizvoda koža postala glatkija, nježnija, a tonus kože ujednačen te vidljivost pora je znatno smanjena.

SkinPro uređaj za čišćenje lica ima dvije zamijenjive četkice u obliku konusa – jedna za dubinsko čišćenje kože, a druga za normalnu/osjetljivu kožu lica. Rotirajuća glava uređaja daje mogućnost dvije brzine čišćenja, ovisno o licu i namjeni.

SkinPro uređaj dostupan je u katalogu Oriflame kozmetike. Cijena uređaja iznosi 189,90 kn.

Tags: lice, čišćenje, oriflame, skinpro, cleansing

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Jedna minuta dnevno za prekrasnu kožu lica: SkinPro Cleansing System by Oriflame