Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

John Masters Organics: Marijini obroci

john-master-organics-jmo-marijini-obroci-paketi

John Masters Organics objavio je suradnju sa Marijinim obrocima Hrvatska.

john-master-organics-jmo-marijini-obroci-paketi

Marijini obroci Hrvatska (Mary's meals) međunarodna je organizacija koja prehranjuje i školuje preko 750.000 djece.  JMO se obvezao izdvajati 25, 50 i 75 kuna po prodanom specijalnom paketu Božićna čarolija, a nakon Nove godine suradnja se nastavlja u obliku izdvajanja iznosa od svakog  prodanog proizvoda iz linije John Masters Organics.

john-master-organics-jmo-marijini-obroci-paketi

Ovo nisu obični poklon-paketi jer osim veselja najdražih, zapravo pomažete jednom djetetu kojemu će taj iznos pomoći da jede i obrazuje se godinu dana. U Malaviju, na primjer, taj je iznos dovoljan da prehranite, a time i školujete dijete na rok od godinu dana.

john-master-organics-jmo-marijini-obroci-paketi

JMO paketi se mogu personalizirati, za iznose od 500, 1000 i preko 1000 kuna, JMO poklanja 25, 50 i 75 kuna. Sve informacije o paketima možete pronaći ovdje (--> link).

Osim Božićnih paketa, u u tijeku je i Reciklaž'a - akcija u kojoj možete zamijeniti svoje tri prazne JMO bočice za jednu punu.

Nemojte propustiti ni popuste u prosincu, određeni JMO proizvodi sniženi su za 20 posto. Hranjivo ulje od nara sada možete kupiti po cijeni od 219 kuna umjesto 274, Sprej za kosu Sea mist sa lavandom sada dođe 137 kuna umjesto 172, a Maslac za ruke i tijelo of kakaa i cucacu maslaca sada stoji 227 kuna umjesto 284.

Tags: masters, organics, john

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa John Masters Organics: Marijini obroci