Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Judita Franković postala zaštitno lice beauty centra Bambina

beauty-centar-bambina-judita-frankovic-accent

Ne čudi izbor Judite Franković za zaštitno lice luksuznog beauty centra Bambina. Svojim mladolikim izgledom hrvatska glumica na jedinstven način dočarava simbiozu prirodne ljepote i pravilne njege te je upravo zato 'Bambine' smatraju idealnim izborom za zaštitno lice svoje luksuzne oaze na novoj zagrebačkoj lokaciji.

Judita priznaje da svoj dobar izgled može pripisati dijelom genetici, ali i njezinoj osviještenosti o njezi kože i tijela kojom iz sebe izvlači najbolje.

'Oduvijek vodim brigu o svom izgledu jer skakanje iz jedne uloge u drugu ne donosi samo ono najljepše iz glumačkog poziva već i mnogo promrzlih sati na setu s postojanim make-upom. Kako bih doskočila 'zimskom bluesu' kože lica i tijela, ali i pripremila se za novu radnu sezonu, odlučila sam se prepustiti stručnom timu beauty centra Bambina koji me zaista oduševio individualnim pristupom i najsuvremenijom opremom u njezi lica i tijela. Trenutačno dolazim na tretmane aparatom Accent XL koji je poznat kao jedan od najmodernijih aduta za idealnu tjelesnu figuru i mladoliko lice – što mogu osobno potvrditi.', odala nam je Judita.

beauty-centar-bambina-judita-frankovic-accent

'Njegujući našu tradiciju i prateći svjetske trendove na području kozmetologije i dermatologije, više od 20 godina ulažemo u naš tim stručnjaka, kao i u opremu koja je trenutačno najsuvremenija ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu. Neumorno pratimo novitete u pomlađivanju i njezi lica i tijela pa tako među prvima u Hrvatskoj nudimo tretman aparatom Accent XL koji potiče prirodno pomlađivanje kože, a upotrebljavaju ga najpoznatije hollywoodske zvijezde poput Sharon Stone i Oprah. Ujedno preporučujemo i trajnu depilaciju SPA SHR koja je idealan izbor za zimsko razdoblje. Odlučili smo uvesti još jednu novost u našoj usluzi koja će razveseliti sve ljubitelje toplog ambijenta i individualnog pristupa. Tako na novoj lokaciji omogućavamo druženja i edukacije sa stručnim osobljem i ostalim posjetiteljima, što pruža najbolje od obaju svjetova – gotovo kirurški precizan pristup klijentima u ambijentu koji podsjeća na toplinu doma', izjavila je Jadranka Subašić, vlasnica Bambine.

beauty-centar-bambina-judita-frankovic-accent

ACCENT XL

Ovaj inovativni uređaj dolazi iz Izraela i priznat je kao najjača svjetska tehnologija u suzbijanju masnih stanica. Klinički je testiran i certificirala ga je američka Uprava za hranu i lijekove (FDA, Food and Drug Administration), a poznat je i pod nazivom neinvazivna liposukcija. Svjetski kirurzi priznaju ga kao idealnu alternativu jer nema narkoze i bolnog postoperativnog liječenja te mirovanja, viška kože i neravnina koji se često javljaju nakon operacije.

Aparat Accent XL je moderan radiofrekvencijski sustav koji omogućuje kontroliranu toplinsku terapiju za oblikovanje tijela, smanjenje celulita i zatezanje opuštene kože.

Radiovalovi izazivaju povećanje topline u tkivu do dubine od 20 mm, dopiru do masnog tkiva i celulita te ih smanjuju. Zagrijavanje tkiva na toj dubini ubrzava lokalni metabolizam i krvni i limfni tok te ubrzava oporavak vlakana vezivnog tkiva.

Jedinstveni tretman aparatom Accent XL temelji se na načelu 'dva sloja'. Unipolarnom glavom čvrste masti razgrađuju se u tekuće stanje, upravo kao što se to radi tijekom operacije, a bipolarnom glavom zateže se koža, diže tonus i razgrađuje celulit. Organizmu je potrebno desetak dana da rastopljene masti razgradi na trigliceride, digliceride i slobodne masne kiseline te na kraju sve to pomokri. Kako se ne bi previše opteretili bubrezi i jetra, moraju se popiti 2 do 3 litre vode ili čaja dnevno. Ako osoba nema veći višak kilograma, dijeta nije nužna. U jednom tretmanu na trbuhu, primjerice, gubi se u prosjeku od 2 do 6 cm u obujmu. Aparatom Accent XL provodi se četiri do šest tretmana po određenom području tjedno, što osigurava tretirano područje od masnih naslaga pune dvije godine. Osim što se čvrste masti rastapaju u tekuće stanje i razgrađuje celulit, koža nije mlohava, što je vidljivo odmah nakon prvog tretmana, osobito na trbuhu, s čime problem imaju žene nakon porođaja ili većih oscilacija u promjeni težine.

POMLAĐIVANJE LICA

Mladenačke stanice redovito se dijele do 25. godine života. Nakon toga aktivnost stanica sve je rjeđa, polako nestaju kolagen i elastin te se pojavljuju prve bore i znakovi starenja. Tretmanom se potiče ponovna dioba mladenačkih stanica i trenutačni nastanak novih bez estetskog zahvata. Tako ovaj tretman predstavlja veliku revoluciju u pomlađivanju kože lica i vrata te se može primjenjivati već od 30. godine života. Osim pomlađivanja stanica, vidljivo se zateže koža lica i vrata, podižu spušteni kapci te se diže cijeli tonus facijalne opuštenosti.

TRAJNA DEPILACIJA SPA SHR

Najnovija laserska tehnologija trajnog uklanjanja dlačica SHR izdvaja se po potpuno bezbolnoj primjeni s laganim osjećajem hlađenja. Tehnologija SHR predstavlja jedini laser koji prepoznaje svijetlu dlačicu, što je učestali problem pri standardnoj trajnoj depilaciji. Nakon tretmana nema nikakva traga na koži, nema crvenila ni bilo kakve iritacije te se rješava problem uraslih dlačica. Koža ostaje zdrava i glatka, a kura u prosjeku traje 6 tretmana, jednom u razdoblju od 4 do 6 tjedana. Kada se jednom napravi trajna depilacija, održavanje nije potrebno jer je rezultat trajan.

Najnovije vijesti mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici beauty centra Bambina (--> link) i na Instagramu pod imenom Bambina_beauty.

Tags: beauty, centar

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Judita Franković postala zaštitno lice beauty centra Bambina