Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kandirano cvijeće i voće iz L'Occitane blagdanske ponude

L'Occitane nam predstavlja sočne poslastice iz Provanse kojim ćete za blagdansko raspoloženje. U blizini Grassea u Provansi postoji mala tvornica slastica. Nekada davno tu je bila destilerija, u kojoj su se iz mediteranskog voća i cvijeća dobivale dragocjene esencije i mirisi. Danas se na tom mjestu možete razmaziti najslađim poslasticama koje su inspirirale i njihove nove blagdanske proizvode: kolekcije Délice des Fleurs – Slasni kandirani cvjetovi i Délice des Fruits – Slasno kandirano voće prizivaju veselo blagdansko raspoloženje. Obje kolekcije se razlikuje, a poveznica su im neodoljivo privlačni mirisi i proizvodi za njegu tijela koji se igraju vašim osjetilima i pružaju im najslađa iznenađenja.

Delice des Fleurs - ruža i ljubičica

U Provansi, tradicionalne male tvornice slastica kreiraju od latica cvijeća iz tog podneblja neodoljivo privlačne poslastice. Svako godišnje doba donosi novo cvijeće. U proljeće i ljeto kandiraju se latice svježe ubranih cvjetova ruža i ljubičica, ispunjavajući zrak slasnim, primamljivim mirisom. Prvu od dvije slasne blagdanske kolekcije nadahnuli su zavodljivi, pudrasti mirisi šećerom obavijenih, netom ubranih cvjetova ruže i ljubičice, koji u proljeće preplavljuju Provansu. Svi proizvodi iz kolekcije sadrže absolut ruže i ljubičice.

Eau de Toilette Delice des Fleurs - Toaletna vodica Délice des Fleurs – Slasni kandirani cvjetovi

Neodoljiv je cvjetni miris kandiranih latica svježe ubranih cvjetova ruža i ljubičica, s profinjenim, primamljivim dodirom vanilije. Gornje note sočne note mandarine, naranče i bobičastog voća mame mirisom, dok srce od oćaravajućih nota puderastih nota ruže i ljubičice nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bazu mirisa čini zavodljiva vanilija i sandalovina.

Cijena toaletne vodice Slasni kandirani cvjetovi je 295,40 kn (75 ml).

Melem parfem Délice des Fleurs, 10 g

Slastan miris kandiranih cvjetova pretočen u bezalkoholni parfem u krutom obliku koji je idealan za torbicu, za mirisne dodire tijekom cijelog dana.

Cijena: 68,20 kn

Mlijeko za tijelo Délice des Fleurs, 250 ml

Mlijeko za tijelo Délice des Fleurs sadrži absolut svibanjske ruže i ljubičice te je obogaćeno uljem grožđanih koštica i karite maslacem koji hrane i hidratiziraju kožu čineći je iznimno mekom. Lagana tekuća tekstura brzo se i u potpunosti upija te obavija tijelo slasnim mirisom kandiranih cvjetnih latica.

Cijena: 166,60 kn

Žele za tuširanje Délice des Fleurs, 250 ml

Jedinstvena tekstura želea za tuširanje Délice des Fleurs u dodiru s vodom pretvara se u kremastu pjenu i nježno, bez isušivanja čisti kožu. Tijelo obavija slasnim mirisom slatkih, svježe kandiranih cvjetnih latica. Sadrži absolut svibanjske ruže i ljubičice.

Cijena: 102,30 kn

Krema za ruke Délice des Fleurs, 30 ml

Krema za ruke obogaćena absolutom svibanjske ruže i ljubičice te hranjivim karite maslacem, hrani i omekšava kožu ruku te je obavija slasnim mirisom kandiranih cvjetnih latica.

Cijena: 53,10 kn

Balzam za usne Délice des Fleurs – Ruža

Balzam Délice des Fleurs – Ruža njeguje usne, pruža im mekoću i obavija ih slasnim mirisom ruže, naglašavajući njihovu prirodnu nijansu. Šarena metalna kutijica praktična je suputnica u vašoj torbici.

Cijena: 87,10 kn

Balzam za usne Délice des Fleurs – Ljubičica

Balzam Délice des Fleurs – Ljubičica njeguje usne, pruža im mekoću i obavija ih slasnim mirisom ljubičice, naglašavajući njihovu prirodnu nijansu. Šarena metalna kutijica praktična je suputnica u vašoj torbici.

Cijena: 87,10 kn

Delice des Fruits - limun i klementina

Druga slasna blagdanska kolekcija neodoljivo mirisnih poslastica razotkriva iskričave voćne mirise kakvi se šire iz provansalskih tvornica slastica. Eterična ulja limuna i klementine u proizvodima ove kolekcije dočaravaju najsvježije, suncem obasjane netom kandirane citruse.

Žele za tuširanje Délice des Fruits, 250 ml

Jedinstvena tekstura želea za tuširanje Délice des Fruits u dodiru s vodom pretvara se u kremastu pjenu i nježno, bez isušivanja čisti kožu. Tijelo je obavijeno slasnim, iskričavo citrusnim mirisom koji podsjeća na miris slatkih, netom kandiranih citrusa. Sadrži eterično ulje limuna i klementine.

Cijena: 102,30 kn

Mirisni sapun Délice des Fruits, 50 g

Mirisni sapun Délice des Fruits s biljnom pjenušavom bazom i eteričnim uljima limuna i klementine nježno i bez isušivanja čisti ruke i tijelo. Koža je obavijena slasnim, iskričavim mirisom svježe kandiranih citrusa. Oblikom podsjeća na neodoljivu tradicionalnu slasticu iz Provanse 'calisson'.

Cijena: 22,80 kn

Kuglica za kupku Délice des Fruits, 40 g

Kuglica Délice des Fruits otapa se u kupki, stvarajući pritom tisuće sitnih šumećih mjehurića živahnih boja i otpuštajući slastan, iskričav miris svježe kandiranih citrusa. Eterično ulje limuna i klementine pobrinut će se za dobro raspoloženje i trenutke istinskog opuštanja.

Cijena: 26,50 kn

Krema za tijelo Délice des Fruits, 250 ml

Slasna Krema za tijelo Délice des Fruits, lagane teksture koja se topi na koži, hrani vašu kožu čineći je svilenkasno mekom. Sadrži eterično ulje limuna i klementine. Obavija vaše tijelo slasnim, iskričavim mirisom svježe kandiranih citrusa.

Cijena: 246,10 kn

Krema za ruke Délice des Fruits, 30 ml

Krema za ruke obogaćena eteričnim uljima limuna i klementine te hranjivim karite maslacem, hrani i omekšava kožu ruku te je obavija slasnim, iskričavim mirisom svježe kandiranih citrusa.

Cijena: 53,10 kn

Balzam za usne Délice des Fruits, 9 g

Balzam Délice des Fruits obogaćen hranjivim bademovim uljem, njeguje i omekšava usne, obavija ih slasnim citrusnim mirisom i profinjenim sjajem. Šarena metalna kutijica praktična je suputnica u vašoj torbici. Oblikom podsjeća na neodoljivu tradicionalnu slasticu iz Provanse 'calisson'.

Cijena: 87,10 kn

Mirisna svijeća Délice des Fruits, 150 g

Svijeća Délice des Fruits dočarat će vam slastan, iskričav miris sočnih kandiranih citrusa koji se širi iz slastičarnica kandiranog voća u Provansi. Sadrži eterično ulje limuna i klementine. Svijeća u elegantnoj posudici nježno će namirisati prostor, stvoriti ugodnu atmosferu i potaknuti dobro raspoloženje u vašem domu. Upaljena svijeća širit će miris prostorom približno 25 sati.

Cijena: 147,70 kn

Difuzor parfema za dom Délice des Fruits

Difuzor parfem za dom lako i jednostavno napunite jednim od šest očaravajućih mirisa koji će potaknuti dobro raspoloženje. Elegantna staklena bočica, nadahnuta posudicama za tintu koje su djeca nekada koristila u školi, pomoću drvenih štapića otpušta nježan miris koji kreira atmosferu prostora. Difuzor parfem je ekološki prihvatljiv, siguran i prirodan način mirisanja doma. Komplet sadrži staklenu posudicu, svežanj od 15 bambusovih štapića i parfem za difuzor prodaje se odvojeno.

Cijena: 124,90 kn

Tags: miris, parfem, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kandirano cvijeće i voće iz L'Occitane blagdanske ponude