Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kiehl's maske koje se bore protiv štetnih učinaka i za blistav izgled

kiehls-masque

Kiehl's je još od 1851. godine u stalnoj globalnoj potrazi za vrhunskim sastojcima za njegu kože, koje koristi u svojim formulama s dokazanim dobrobitima. Tako su razvili masku s novom formulom koja razbuđuje i osvjetljava kožu, dajući joj zdrav i prirodno blistav izgled - Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque te inovativni tretman za kožu koji bitku protiv zagađenja ne svodi samo na uobičajeno čišćenje Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque.

kiehls-turmeric-cranberry-radiance-masque

Nova Kiehl's maska s kurkumom i sjemenkama brusnice Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque ima formulu koja djeluje kao tretman lica s trenutnim djelovanjem, dajući umornoj koži vedar, razbuđen, ružičast i zdrav izgled. Zahvaljujući sastojcima poput brusnice i kurkume, ova energizirajuća maska za lice vidno poboljšava cjelokupni izgled kože, dok je mrvljene sjemenke brusnice nježno eksfoliraju, za glatkiji, vedriji i osvjetljeniji ten.

Kurkuma se stoljećima koristi za prirodno čišćenje i detoksikaciju kože te je poznata po snažnom antioksidacijskom i antiseptičkom djelovanju, kao i po svojstvima koja uravnotežuju sebum. Odavno se koristi i za prikrivanje nesavršenosti na koži i vraćanje zdravog sjaja. U Kiehl’sovoj formuli, ekstrakt kurkume dokazano osvjetljava kožu i pruža joj zdrav izgled, eliminirajući sivilo i nedostatak sjaja. Brusnica je bogat izvor antioksidanata, a mrvljene sjemenke brusnice u Kiehl’sovoj formuli nježno eksfoliraju i obnavljaju kožu, za razbuđen i blistav izgled.

kiehls-cilantro-orange-pollutant-defending-masque

Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque zaštitna je maska za lice s 3 razine zaštite i djelovanjem protiv štetnih učinaka zagađenja na kožu. Ona štiti i obnavlja kožu, smanjuje vidljive učinke zagađenja i pomaže joj da se obrani od čestica nečistoće.

Formula sadrži ekstrakt naranče (neohesperidin DC) iz sušenog ploda gorke naranče (Citrus Aurantium) koji štiti kožu od lipidne peroksidacije i oksidacijskog stresa koje uzrokuju UV zrake, potiče proizvodnju ključnih proteina u zaštitnoj barijeri kože, kao što su filagrin i transglutaminaza te aktivira zaštitni mehanizam. Kako bi osnažili kožu, Kiehl’sovi su stručnjaci iskoristili sastojke iz prirodnih ulja, uključujući vitamin E i ulje sjemenki korijandera. Iako je maska namijenjena prvenstveno noćnoj njezi, pokazala je visoku razinu učinkovitosti u saniranju oštećenja uzrokovanih zagađenjem i osnaživanju kože u borbi protiv nepovoljnog djelovanja iz okoliša. Kao dio jutarnje njege, ova cjelovita formula pruža dodatnu zaštitu – sprječava prianjanje čestica nečistoće uz kožu.

Nove Kiehl'sove maske dolaze u pakiranju od 28 ml, a cijena im je 115 kuna. Dostupne su u Kiehl's dućanu u Arena Centru Zagreb.

 

Sve cijene Kiehl's proizvoda možete pronaći ovdje --> link

Tags: tretman, maska, masque, kiehl's

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kiehl's maske koje se bore protiv štetnih učinaka i za blistav izgled