Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kiehl'sova božićna priča u suradnji s Peter Maxom

kiehls-zagreb

Piše: Mirela Vrbanc

Jedna od nama najdražih odrednica u zagrebačkom Arena centru je Kiehl's, gdje smo se uputili pogledati bajkovitu božićnu ponudu poklona. Očekuje vas prekrasan božićni ugođaj uz veselo i prigodno dekorirane prigodne poklon kutije i vrećice koje su nastale u suradnji Peter Maxa i Kiehl'sa.

Čime ćete ih ispuniti, ovisi o vašim željama i mogućnostima, a kombinacije su razne. Zasigurno ćete pronaći kvalitetne proizvode za njegu lica, kose i tijela te parfeme i to za oba spola.

kiehls-zagreb

U odluci vam može pomoći Kiehl's stručni tim koji će analizirati vašu kožu i otkriti što vam je sve potrebno za učinkovitu njegu. Osobno smo bili zaintrigirani za ovakvo savjetovanje gdje se, prvo uz jednostavno testiranje, mjeri razina masnoće i vlage u koži. Zatim slijedi kratki intervju o vašoj kozmetičkoj rutini i analiziraju se realne potrebe koje se unose u osobni karton. Nakon analize, preporučit će vam se adekvatni Kiehl's proizvodi za efikasno održavanje stanja ili poboljšanje njege kože. Moj prioritet u njezi kože je učinkovita borba protiv hiperpigmentacija, oštećenja kože izazvanih UV zrakama, a s obzirom na osjetljivost moga lica preporučen mi je serum s vitaminom C - Clearly Corrective Dark Spot Solution. Već od prve me osvojio hidratantnom teksturom i jedva čekam vidjeti ga na djelu jer sam ljubiteljica seruma s vitaminom , nakon kojeg uvijek obavezno koristim kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

kiehls-zagreb

Uz preporuku adekvatne njege, možete bez problema zatražiti testere proizvoda koji su vas zaintrigirali. Nakon kupnje još samo odaberite pakiranje u prekrasnu Peter Max poklon kutiju koja vam i kasnije može poslužiti kao krasan ukras u interijeru za odlaganje stvari.

kiehls-zagreb

Pri prvoj kupnji dobivate karticu za Kiehl's program 'Recikliraj i budi nagrađen' na kojoj skupljate po jednu naljepnicu za svaku praznu amabalažu Kiehl's proizvoda koju vraćate. Za tri vraćene prazne amabalaže možete dobiti balzam za usne, za pet dobivate proizvod u putnom pakiranju, a za 10 njih dobit ćete Kiehl`s proizvod po želji.

Koje Kiehl's proizvode biste vi željeli vidjeti u svojoj Peter Max kutiji?

kiehls-zagreb

Tags: peter, ponudu, božićni, očekuje, suradnji, božićnu, prekrasan, ugođaj, poklona, bajkovitu, veselo, dekorirane, nastale, maxa

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Kiehl'sova božićna priča u suradnji s Peter Maxom